[761] I.O.I討論區(48) 出道3週年粗卡~WekiMeki月中回歸 Somi月尾出道大發~下半年重組!?

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
starship 都有可能
原來101就開始造票
點睇都係刷喎仲間接證明冇造馬 要自己公司自己刷
Mbk啦 硬係覺得奇熙賢冇人握手個part 係pd特登剪出嚟串mbk :都冇人握手 仲想出道?
又搞9 ioi 12月唔樂觀
Pd 咁樣出事法
有情又休息緊 12 月睇黎都係冇架la
你地估 會唔會我pris嗰4隻仲快過IOI
話佢4隻11月出
今日出哂新聞話佢地再出道呀
今次應該真RE呀爸呀哥都貼出黎話叫大家支持
好好架啦 有得再出番黎
可惜我冇錢再飛 仲要飛多轉睇我個女
I.O.I's comeback has hit another roadblock

From Produce series vote manipulation accusations, to Yoojung's hiatus due to health issues, the reunion has not been progressing smoothly

They are discussing whether to make the comeback in 2019 or 2020 now

大家出年見
拖到2021
時間唔係問題
我只想齊人
Somi & Matthew to appear on "Law of the Jungle" and will depart on the 22nd.

This time they will travel to Micronesia in the South Pacific, departure is on the 22nd, and they will spend around 10 days before returning to South Korea.
又話Roa去8D
又話Pristin 4個組5人團
邊樣真?
想佢地組5人多啲 今日仲要出埋邊間公司
不過組團都confirm 左6成
囉牙千其唔好走
11月仲有宇少
唔睇啦我淨係想睇rena同我個女
【日刊體育】[I.O.I重組遇緊急狀況,俞延靜-Somi不參加,磪有情活動中斷日程延期]繼I.O.I推遲10月的重組計劃後,組合年內的重組回歸前景變得撲朔迷離。 因《PD》系列造假爭議和磪有情的健康問題等,重組項目進展得併不順利。 磪有情由於健康上的原因,未能參加WekiMeki的組合活動,在這種情況下,她能參與多少I.O.I的重組準備還是個未知數。

相關人士表示:"組合推遲了10月的回歸日程後,並沒有確定之後的日程,雖然有傳聞說12月回歸,但並沒有正式公開表示12月回歸。是年內回歸還是以明年回歸為目標做 準備,內部正在討論中"。

Comeback 真係都市傳說黎
又話mv拍好哂
咁睇你個女既未來隊友個團
想影 但真係妹迫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞