[761] I.O.I討論區(48) 出道3週年粗卡~WekiMeki月中回歸 Somi月尾出道大發~下半年重組!?

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
次次都係比人攞來做擋箭牌
又傳 今年傳左幾多獲
其實全部IOI 糸團都死晒咁淨
好老實講宇少紅唔紅同yeonjung 關係不大 (雖然我自己鐘意佢)
假如真係番黎 要計劃吓點樣回歸就拎一位
利申冇追其他韓團唔知投票機制
一時就話未確定人數 一時就錄好歌排埋舞
睇定d好過
同傳曼聯差唔多
覺得都係假 邊有次次咁橋YG出事就ioi重組
今次YG比人爆仲有四個現役藝人吸毒 新聞又話ioi確定重組 冇乜YG黑材料時就冇消息
190629 Chung Ha, Somi interview 전소미 청하 @Music Core
https://youtu.be/tQU4aSfqb3M
高過請夏11cm
Ho ball!!!!
幫手抬價
垃圾Pledis見IOI有得賺就叫瓊返
成件事最奇怪係正常黎講隊嘢解散

解約都解唔切啦
以後翻去搵人仔唔洗比公司抽水

吳亦凡之類

點解佢仲續約
疑點重重
想重組IOI
簽番大陸公司就麻煩好多
因為大陸d約都係p社?
一轉可能違約掛
其實只係因為瓊唔紅,未夠膽一野踢走P社
I.O.I will return as 9 members in October 2019 under STUDIO BLU
Somi and Yeonjung could not join for promotions, but will still be showing their support

https://www.instagram.com/p/BzVpDYCAH1U/?igshid=svulbj302h1

真係firm左?
間野係咩黎
以前ymc起碼都聽過下
在最後的演唱會上,我們約定了"再見"。
就像粉絲們所期盼的那樣
我們也一直夢想著重新組合
在各自的位置上努力奔跑著。

2019年10月
金世正、磪有情、金请夏、金素慧
周潔瓊、鄭采妍、金度延、康美娜
林娜榮將繼續以I.O.I的名字展開活動

為了等待的粉絲們想儘快見到他們。
雖然這次沒能在一起,但是somi、璉靜也會在最近距離的傳遞加油的力量。

現在以I.O.I的名義,今後的準備過程和活動日程也會隨時進行溝通。 很高興能夠再次向
等待我的各位粉絲傳達消息,謝謝大家。

唔知活動幾耐
雖然唔知真假
但係可唔可以比mnh負責揀歌
Stone music旗下既公司
簡單d講姐係CJ接返手 唔再係YMC
heize嗰間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞