[761] I.O.I討論區(48) 出道3週年粗卡~WekiMeki月中回歸 Somi月尾出道大發~下半年重組!?

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
回家了初心
估唔到唔洗等足五年
唔洗五年啦
唔明點解starship 唔放人
宇少係企穩二線團 但同IOI 比都係有距離
少多一個唔少啦 橫點隊野都唔會再齊人
你會去咩 唔洗留錢湊女?
你識法又何必破法呢
不過大隻妹瓊同場係幾吸引
想睇ioi 出番黎同izone 同臺打
實力完勝啦..
世正 有情 請夏
izone D銷量好鬼高 幾乎拍得住twice
Ho ball!!!!
但又比佢引戰成功
真係confirm?

赤兔馬一個都搞掂
返嚟喇

一朝早起身就見到係真既 以為發緊夢
油B正撚到....
Rumors that I.O.I comeback in October will come with 6 months of promotions as a group together
I.O.I will reportedly film their album jacket today

咁快手
睇過下其他國家comment

除左ptt唔知做乜鳩 好似係平行宇宙咁
係咁話cap水又話原團/請夏好惨又盛

屌 唔講其他,Chaeyeon自己都覺得係ioi好過dia啦根本原團擺到明就已捧唔起,重組試下水溫有咩問題

其他地方comment都幾正面
I.O.I's October comeback will be co-managed by both STUDIO BLU and Swing Entertainment

STUDIO BLU will oversee album production
Swing Entertainment is the management for the group

Swing...
真係得半年
好嗰方面諗 重組到算係咁初初講到咁難齊人
又有邊個會估到連pristin都執埋
一齊好好珍惜依半年啦只要成績好萬事都有商量

btw 今日晏晝街上見啦各位
唔好睇PTT 睇到燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞