[761] I.O.I討論區(48) 出道3週年粗卡~WekiMeki月中回歸 Somi月尾出道大發~下半年重組!?

1001 回覆
30 Like 11 Dislike

希望pdx101會邀請I.O.I+齊人到
唔多想 又利用班女 鏡頭又唔可以多
一多又比人罵
live應該正好多
除咗依個機會我諗唔到點樣齊人聚一聚
今次真係成隻碟都勁高質
Snapping唔使講
Chica明顯主打料 完全可以下次用
Flourishing 英文歌詞正到喊 歐美feel 請夏輕鬆carry
Call it love 中間啲高音位唱得好好聽 加埋個melody好舒服 顯到佢唱功進步嘅一首
仲有韓文名嗰首..
就係好聽
不枉我課咗一期fanship 金請夏真係行緊條自己嘅路
又聽咗一晚
【Naver 】I.O.I主打曲編舞完成 再重組確定
IOI方終於確定了主打曲 正在努力構成編舞
IOI成員們在之前3次重組的言論裡反應都十分小心.最近確定了主打曲.將要確立具體的活動計劃 。除全昭彌 俞延靜之外的請夏 金世正 磪有情 周潔瓊 鄭採妍 金度延 康美娜 林娜榮九人將合體.各成員都決心以更加成長了的實力展現比以前更加多彩的舞台.

仲信唔信好
應該就快出黎澄清
呢次堅
又黎

狼來了 似fake news

仲確定主打曲

今期到請夏出碟又玩呢d
I.O.I is coming back

CJ says they are coordinating the schedule and they will share it soon

https://twitter.com/OH_mes2/status/1144438441632911361?s=19
我決定痾煙
石佛瓊都有
第四次傳喇喎,撚夠狗未
攞夠noise咪澄清囉

可唔可以快啲搵公司出黎澄清/證實
星船做乜唔放人
wjsn成績好嘛 同埋會冇左個主唱
星船係loen 唔駛比面mnet
仲有大財團樂華撐腰 中國line係火箭少女到掘金礦
回家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞