[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
揸住依啲人腳輸4蛋
安sir is time to leave la

其實人腳唔係話太好 除左前面中後場好多都二三線

biggay 小明 影帝 小白都二三線

小白影帝回回地塘啦坦白講

都不至於二三線啊?

防守上絕對係四線
三個中場,AG小白影帝無論攻防都係龜速
你攻龜速算,防守三個慢到咁根本俾人話穿就穿
迪馬利亞係法甲都無今場咁輕鬆啦
屌奶星
法國我個傻鳩迷安智障手畜ON9的迷冇上過水
好擔心佢

過左高登搵清泉圍爐取暖
講真,我唔理失幾多球,但點解可以1球都入唔撚到

得1射咋
仲要係高美斯,而唔係9-10-11
要大執都有排
12年有沙維屌柒班少爺兵,希望今次都有人出黎屌下班垃圾
得罪講句 艾巴碧基影帝根本吹大咗 唔係踢巴塞嘅話會係放題 防守球員攻強於守咩玩法 尤其係碧基根本唔明憑咩年年入最佳11人 求其英超意甲德甲執件中堅都勁過佢
揸住依啲人腳輸4蛋
安sir is time to leave la

其實人腳唔係話太好 除左前面中後場好多都二三線

biggay 小明 影帝 小白都二三線

小白影帝回回地塘啦坦白講

都不至於二三線啊?

我話好多姐 唔係全部
得罪講句 艾巴碧基影帝根本吹大咗 唔係踢巴塞嘅話會係放題 防守球員攻強於守咩玩法 尤其係碧基根本唔明憑咩年年入最佳11人 求其英超意甲德甲執件中堅都勁過佢

Biggay 真係唔錯囉唔好玩啦

BigGay近年真心勁喎

BigGay近年真心勁喎

真心 有佢無佢分別好大
一句到尾都係中場問題
條防線係前朝遺物,哥狗同tito用中場控制力去掩蓋後防防守問題,pk, alba, 丹狗,蘿白都唔係防守出色球員
到宜家中場無哂控制力,自然防守就暴露弱點,今場輸法同前幾場一樣,分別在於對面把握力
宜家成條中場冇活力,冇技術,我唔知想點
一句到尾都係中場問題
條防線係前朝遺物,哥狗同tito用中場控制力去掩蓋後防防守問題,pk, alba, 丹狗,蘿白都唔係防守出色球員
到宜家中場無哂控制力,自然防守就暴露弱點,今場輸法同前幾場一樣,分別在於對面把握力
宜家成條中場冇活力,冇技術,我唔知想點

根本只是填位 邊有可能填補到全盛xavi iniesta 空缺
長遠要轉踢法啦 中場冇控制力學咩人控球
仲有空歷基賽後話呢個陣比較係4231多過433
咁我就諗你要4231就要棄而家既美斯啦
佢都唔防守到 結果咪就係逼搶唔完整
好驚我屁心灰意冷走人啊
美斯小白踢乜鳩架屌你老母

睇緊full match?
有時唔係特登吹捧山神,但心態方面成隊巴塞真係冇人及得上山神
順境波=跑
逆境波=跑更多

賤種安次次落後就呆站場邊,連人都唔撚換,一味搏下msn有神來之筆,由上季屌到今季,msn由其s冇態就一定要換走
冇態仲要冇心,邊有資格贏波?

中場5+21長期唔見人,係咁入對面禁區,人地下下一野三角形通去翼位,防中就做返防中野啦
要講既之前幾場已經講晒
個陣仲好多人話鳩我
尼馬係扭到,但係成日企定定想fake人,果幾秒夠對手回防了

贏緊你4粒出線了,卡雲尼都一樣肯回防啦,點解巴班中前仲可以散步?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞