[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
軍機大會開始未

來吧
屌你安狗幾時死
一隊波可以零士氣 輸波都唔心急
即刻咩都唔想做
安狗反cup到既話
我永遠唔反佢
個後備席廢到唔知點換都唔買人
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋
軍機大會開始未

不了 屌都廢事
恥笑夠了
戰術安捨得死未
班迷安狗去晒邊啊屌你老母
軍機大會開始未

不了 屌都廢事
恥笑夠了

決定左一日唔炒呢條垃圾,一日都唔睇巴塞
不撚知所謂

tata>>>>>>董輝>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>賤種安

好人好者點會幫條賤種狗護航
應該係假巴
對面戰術贏哂安歷基
唉,我3月頭仲飛過去現場睇2場聯賽
灰到一個點
軍機大會開始未

不了 屌都廢事
恥笑夠了

決定左一日唔炒呢條垃圾,一日都唔睇巴塞
不撚知所謂

tata>>>>>>董輝>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>賤種安

咁又誇咗啲
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋

今場so9<>paco
utt<>24
應該就唔會有第4球,都仲有少少希望,起碼呢d後備邊緣人會搏表現去跑下

應該係假巴

呢度好多人幫安歷基含撚架
而家呢條中場玩控球死得 只控不上波 毫無威脅
唉,我3月頭仲飛過去現場睇2場聯賽
灰到一個點

賣飛啦,當然想睇人虐狗可以照入場
今場#24都可能勁過UTT

應該係假巴

呢度好多人幫安歷基含撚架

我記得有ching話我地嬴就球員,輸就安狗,唔知佢係咪潛左去百慕達三角洲出唔返黎
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋

今場so9<>paco
utt<>24
應該就唔會有第4球,都仲有少少希望,起碼呢d後備邊緣人會搏表現去跑下

Paco係廢 但係在情在理都要換 因為佢已經係唯一一個可以帶來變化既人
講真要係歐聯有作為,現有人腳起碼要換七成
第四球psg個右閘過左尼馬之後一個人都冇拍埋去
啲中場係咪死撚哂
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋

今場so9<>paco
utt<>24

Paco係廢 但係在情在理都要換 因為佢已經係唯一一個可以帶來變化既人

其實肯跑已經差好遠
今日有最少5球係sm企定定唔郁,截唔到就秒速收步繼續企
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋

今場so9<>paco
utt<>24

paco起碼唔會好似蘇9咁自己on99死去先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞