[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
佢都無話同你個山齊士比

咁你咪數個叫Sanchez既7號

事實上係你on9囉
原句"坦白講 Sanchez係疤歷史中最強7號
不過係 David Villa Sanchez "
呢兩句說話入面佢根本無講過Alexis Sanchez幾多號,
後面可以加多句 "而Alexis Sanchez就最廢9號",成句野一樣通
唔加亦都唔代表你可以引申佢意思係山狗踢7號

迷山真係好低質
連幾多號都記錯仲要屈返人地柒
我都係返高登算 成班垃圾

得罪講句 真巴點會連近幾年所有A隊球員號碼都記唔到

number呢樣野

我覺得記得丹狗轉過晒咩number先叫真巴
反山咪來來去去用入球數黎計
用埋轉會費黎計先最公道,平過晒DV7,尼馬,蘇9,paco,伊巴,仲想佢有咩數據?
仲有人工呢?
用埋轉會費黎計先最公道,平過晒DV7,尼馬,蘇9,paco,伊巴,仲想佢有咩數據?
仲有人工呢?

轉會費平過dv7
仲有人工呢?

轉會費平過dv7

自膠左
佢都無話同你個山齊士比

事實上係你on9囉
呢兩句說話入面佢根本無講過Alexis Sanchez幾多號,
後面可以加多句 "而Alexis Sanchez就最廢9號",成句野一樣通

迷山真係好低質

迷山成日對號入座
連幾多號都記錯仲要屈返人地柒
我都係返高登算 成班垃圾

得罪講句 真巴點會連近幾年所有A隊球員號碼都記唔到

number呢樣野

我覺得記得丹狗轉過晒咩number先叫真巴

20->2->22->6
其實要迷咪迷 要反咪反 中唔中意一個球員其實唔洗咁多理由架姐
仲有人工呢?

轉會費平過dv7

自膠左

仲有人工呢?

轉會費平過dv7

自膠左

你刀系冇得踢巴塞ge廢柴咋
澳洲仔真係垃圾

踢場波又要delay又要飲水
仲有人工呢?

轉會費平過dv7

自膠左

梨米又系敗走巴塞嘅辣殺
澳洲仔真係垃圾

踢場波又要delay又要飲水

你講澳職?我一場都無睇過
仲有人工呢?

轉會費平過dv7

自膠左

梨米又系敗走巴塞嘅辣殺

你下季刀系,唔洗爭
佢都無話同你個山齊士比

事實上係你on9囉

迷山真係好低質

傻鳩咁佢有冇加呀垃圾
想幫人兜原來要加多句先兜撚到就唔叫兜啦
睇黎係成班垃圾反山都唔撚識巴塞number

"唔加亦都唔代表你可以引申佢意思係山狗踢7號"

話你柒係都唔認
連續回多10次你都係咁柒㗎啦,柒頭
垃圾死撚返出黎奶我袋底啦
d pt廢撚過渣李J都出黎串我?
你憑乜撚野呀

畀人笑下柒就嬲到咁 真係痴撚線 真迷山老婆奴都冇你咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞