[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
佢都無話同你個山齊士比

咁你咪數個叫Sanchez既7號

事實上係你on9囉
原句"坦白講 Sanchez係疤歷史中最強7號
不過係 David Villa Sanchez "
呢兩句說話入面佢根本無講過Alexis Sanchez幾多號,
後面可以加多句 "而Alexis Sanchez就最廢9號",成句野一樣通
唔加亦都唔代表你可以引申佢意思係山狗踢7號

迷山真係好低質

傻鳩咁佢有冇加呀垃圾
想幫人兜原來要加多句先兜撚到就唔叫兜啦
睇黎係成班垃圾反山都唔撚識巴塞number

"唔加亦都唔代表你可以引申佢意思係山狗踢7號"

話你柒係都唔認
連續回多10次你都係咁柒㗎啦,柒頭

我話撚緊講下邊個7號叫asanchez呀傻鳩

唔鍾意講咪唔講,on99
佢原本成句都冇提過山狗,你自己死出黎柒
垃圾死撚返出黎奶我袋底啦
d pt廢撚過渣李J都出黎串我?
你憑乜撚野呀

畀人笑下柒就嬲到咁 真係痴撚線 真迷山老婆奴都冇你咁癲

慘得過你又嬲嬲豬

咁你咪數個叫Sanchez既7號

事實上係你on9囉
原句"坦白講 Sanchez係疤歷史中最強7號
不過係 David Villa Sanchez "
呢兩句說話入面佢根本無講過Alexis Sanchez幾多號,
後面可以加多句 "而Alexis Sanchez就最廢9號",成句野一樣通
唔加亦都唔代表你可以引申佢意思係山狗踢7號

迷山真係好低質

傻鳩咁佢有冇加呀垃圾
想幫人兜原來要加多句先兜撚到就唔叫兜啦
睇黎係成班垃圾反山都唔撚識巴塞number

"唔加亦都唔代表你可以引申佢意思係山狗踢7號"

話你柒係都唔認
連續回多10次你都係咁柒㗎啦,柒頭

我話撚緊講下邊個7號叫asanchez呀傻鳩

唔鍾意講咪唔講,on99
佢原本成句都冇提過山狗,你自己死出黎柒

佢第一句就講巴塞最強7號Sanchez
你條廢鳩係講唔到定唔鍾意講

咪巴塞最強七號係David Villa Sanchez囉,關山狗乜事呀?
喺我連唔到ubisoft server嗰陣惹我?

傻鳩

最衰都係你,搞到我踩點中條痴線佬
做乜鬼
淨係個“不過”已經柒左啦
利伸反山
我對反山的嘲諷一向笑而不語,果陣巴post十個有十個屌鳩美斯hea踢,七蛋扮傷唔出,搵唔返d即討post唔代表冇發生過
係我柒左
不過反山never die
當年大眾戰犯係87三寶同tata,之後先到山神
做乜咁都變成世界大戰?
講真貢鐘意山狗過阿狗同渠地傾山狗 都走左貢多年

咁以後唔好講沙維細哨

咁以後唔好講沙維細哨

有幾可成日講佢地,,山狗就日日都係到講

咁以後唔好講沙維細哨

貢能勁刀5講得

咁以後唔好講沙維細哨

貢能勁刀5講得

辣殺
一冇me就亂哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞