[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
兩個中堅 一個高大防中 一個右閘 一個高大中鋒

反而覺得防中唔駛高大,但係要一個識傳波既跑狗
幾耐無試過比人數幾蛋

黎緊有排嘆

kante有冇可能
唉,最後講埋,作客出個鳩陣想攻,安歷基真係垃圾,作客出拉仔出馬斯打中場執屎好過喇
唉,最後講埋,作客出個鳩陣想攻,安歷基真係垃圾,作客出拉仔出馬斯打中場執屎好過喇

馬斯傷

起碼要同影帝一樣高

kante有冇可能

會太貴
人地都唔采你啦
hehe, 炒得安狗未

kante有冇可能

100m 可能得既 今年先轉會 你覺得要幾錢先會放

睇佢幾場好勁 用煙神換okay?
美斯呢啲叫狀態差 今季好多場都要嘔血咁救 累積埋都無晒力啦
蘇亞雷斯今季又唔係真係十分穩陣係上幾場先搵返啲感覺

反而係中場就比人打爆晒 鳩白影帝呢啲年紀大又老油條咁都算啦 AG你老味

安歷基呢啲真係得啖笑 Emery換隊人腳好啲就打爆你
起身見到以為眼花..
起身睇完,即刻唔想返學
訓左無睇
班迷安狗起身未
訓醒即刻有一堆抽水whatsapp
死出ag
仆街啦安狗
預左輸但無諗過輸4粒
Mola
諗下來季個plan 啦
睇完波都廢事上嚟開會 直接訓柒左 btw radiohead巴打英文好似好勁咁 可唔可以教me?
今場波完全冇嬲既感覺
仲有d想笑
今場波完全冇嬲既感覺
仲有d想笑

agger
其實都預左今季乜鳩都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞