[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
對面今場踢得好係真,成場逼搶有效,
艾馬利教西維爾都係用呢招,戰術成功之外,班球員個個fit, 無論攔截、傳送、過人、埋門,都超水準

相反今日巴塞成隊唔知做乜春,唔知係咪巴黎太凍,雪到硬哂,似樣攻勢都做唔到,美斯斷幾球,直接造成對方反擊入波,中後場災難表現,安帥完全無相應對策,莫講話戰術,

真是好撚灰,仲灰過俾拜仁數四蛋

而家玩lol,大家個場唔同?
希望下個post標要反安狗

要捱到季尾
希望下個post標題要反安狗

永續安歷基,向西乙進發

永續安歷基,向西乙進發

永續埋AG啦
見後面比人屌打 美斯都可以完全唔防守 同埋條友巳經慣左隊友一定要係中後埸比波佢 完全唔試下走下位入楔

都係果句
企中間連波都攞唔到
對面今場踢得好係真,成場逼搶有效,
艾馬利教西維爾都係用呢招,戰術成功之外,班球員個個fit, 無論攔截、傳送、過人、埋門,都超水準

相反今日巴塞成隊唔知做乜春,唔知係咪巴黎太凍,雪到硬哂,似樣攻勢都做唔到,美斯斷幾球,直接造成對方反擊入波,中後場災難表現,安帥完全無相應對策,莫講話戰術,

真是好撚灰,仲灰過俾拜仁數四蛋

而家玩lol,大家個場唔同?

應該係
見後面比人屌打 美斯都可以完全唔防守 同埋條友巳經慣左隊友一定要係中後埸比波佢 完全唔試下走下位入楔

都係果句
企中間連波都攞唔到

仲要比人迫甩打反擊
ag果種廢其實同paco有得fight

都係果句
企中間連波都攞唔到

一個馬杜迪專門看住已經攞唔到波

永續安歷基,向西乙進發

永續埋AG啦

西乙冠軍核心成員:

對切爾達果場ge達屎+影帝
+
呢場美斯,utt,so9,ago,羅拔圖

諗起都抵抵地
真係唔明ag做乜鳩
睇佢係華倫果陣真係幾sharp
ag果種廢其實同paco有得fight

行行企企 眼神防守 單刀唔入
佢入到1:1已經唔一樣
出munir應該勁過so9一百倍,起碼會郁
黑色大肉腸防中幾時先有?
美斯今場好似黎睇迪馬踢波咁,係咪留力到2018俄羅斯呀
Ag 比人逼兩下就腳震 300萬都比多啦

係時候草子彈打wc

係時候草子彈打wc

上次嬴唔到因為只係儲左半季力,今次一於儲足2季
恭喜巴黎晉級
屌 成隊都好撚廢
真係唔明ag做乜鳩
睇佢係華倫果陣真係幾sharp

果陣我都覺佢勁,但重點依家係屎
出局吧啦 今季d波真係哂鳩我地精神 時間 心力
兩個中堅 一個高大防中 一個右閘 一個高大中鋒
幾耐無試過比人數幾蛋
出局吧啦 今季d波真係哂鳩我地精神 時間 心力

講灰既 4:3個場灰啲 個場個假希望比達屎射走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞