[笑得你心裡發寒] 巴塞隆拿球迷討論區 (177)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今場#24都可能勁過UTT

呢一場4球都關佢事
點解一返法國可以廢到咁撚on鳩
唔出拉仔真係
個後備席廢到唔知點換都唔買人
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋

今場so9<>paco
utt<>24
應該就唔會有第4球,都仲有少少希望,起碼呢d後備邊緣人會搏表現去跑下

Paco係廢 但係在情在理都要換 因為佢已經係唯一一個可以帶來變化既人

其實肯跑已經差好遠
今日有最少5球係sm企定定唔郁,截唔到就秒速收步繼續企

個後備席廢到唔知點換都唔買人
柏高買左返黎又試都唔試
安狗到底羞唔羞家
巴黎都炒你4蛋

今場so9<>paco
utt<>24
應該就唔會有第4球,都仲有少少希望,起碼呢d後備邊緣人會搏表現去跑下

Paco係廢 但係在情在理都要換 因為佢已經係唯一一個可以帶來變化既人

其實肯跑已經差好遠
今日有最少5球係sm企定定唔郁,截唔到就秒速收步繼續企

so9死去ge機會都冇,都唔撚知佢係邊,最令我深刻就係係左邊corner位
通常N有態就MS冇態
MS有態就N食屎

不過今場後面7個都食埋屎咁解
拉仔入黎食少個
其實我覺得唔太關蘿白頭事 3個中場都太廢所以搞到佢要一對幾 當然急需要買右閘
今場#24都可能勁過UTT

呢一場4球都關佢事
點解一返法國可以廢到咁撚on鳩

我以前講過好多次啦係你地唔信

判斷一個球員真正實力係對強隊,好似羅白咁一隊強隊就瀨屎咁,對西甲廢隊踢到識飛都無用啦
通常N有態就MS冇態
MS有態就N食屎

拉仔入黎食少個

阿禿同細佬後備入黎仲要幫口食埋佢地食剩果d屎,真係慘
唉好灰 死去訓先
通常N有態就MS冇態
MS有態就N食屎

拉仔入黎食少個

有冇態練波果陣會知架ma,冇態都照出係咩玩法
通常N有態就MS冇態
MS有態就N食屎

拉仔入黎食少個

細佬味又係未夠班,都係果句今時今日打西甲同打歐聯兩回事
一兩年前就算美斯散步
都唔會估到佢一場波會傳失咁多球
一兩年前就算美斯散步

傳又身 扭又失 控制皮球又做唔到
都唔知佢踢乜柒
中場廢,ag算喇,中場唔該要跑9,好重要講多次,中場要跑狗
好彩ALL IN左賓菲卡
平衡下心理
一兩年前就算美斯散步

都唔知佢踢乜柒

近年最鳩
通常N有態就MS冇態
MS有態就N食屎

拉仔入黎食少個

細佬味又係未夠班,都係果句今時今日打西甲同打歐聯兩回事

唔郁真係死症
哥帥年代真係個個位都係咁跑,即使係villa柏度山神全部都可以出現返係閘位回防,頭先9,10,20,21真係睇到我嘩嘩聲,屌佢地真係可以企定定唔郁/一去冇回頭
對面今場踢得好係真,成場逼搶有效,
艾馬利教西維爾都係用呢招,戰術成功之外,班球員個個fit, 無論攔截、傳送、過人、埋門,都超水準

相反今日巴塞成隊唔知做乜春,唔知係咪巴黎太凍,雪到硬哂,似樣攻勢都做唔到,美斯斷幾球,直接造成對方反擊入波,中後場災難表現,安帥完全無相應對策,莫講話戰術,

真是好撚灰,仲灰過俾拜仁數四蛋
見後面比人屌打 美斯都可以完全唔防守 同埋條友巳經慣左隊友一定要係中後埸比波佢 完全唔試下走下位入楔
希望下個post標要反安狗
中場廢,ag算喇,中場唔該要跑9,好重要講多次,中場要跑狗

要個馬杜迪咁既黑腸氣袋都唔知講左幾多年
好彩ALL IN左賓菲卡
平衡下心理

我都係
3.1倍主勝反而仲賺少少
最衰一直買唔到第4球x賓菲加冇入球
一兩年前就算美斯散步

都唔知佢踢乜柒

睇咁耐表現最差既一場之一
希望下個post標題要反安狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞