Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
懷念爺爺系列
屌追左mcu+開左小圈子咁多年
我真係未見過一個mcu演員+角色可以乞人憎到m撚由極力撐佢變到反佢反到想佢喺mcu消失
呢條八婆講緊3月頭先出第一套mcu
短短兩個月就可以插水插到咁
佢都真係創造mcu歷史
全世界唔鍾意佢因為大家都係haters
唉 記得當初宣布Brie加入MCU我仲好開心
覺得佢喺Room好好戲
嗰陣雖然我比較少喺連登發言 但我有周圍喺其他platform幫佢屌9啲haters
點知佢竟然出個thinking about stan
嗰次開始我就已經對佢好失望
到近幾個月佢啲interviews出曬黎之後
直情令我唔中意佢 點解一個人可以西到咁
同Chris H, Don Cheadle 仲有Jeremy Renner果幾段訪問簡直係尷尬到唔敢睇
到而家仲撐佢嘅 除咗盲撐我都諗唔到其他原因
大家都集體中左降頭
mcu咁多人唔反 係要反佢一個
係大家嘅錯 佢一定冇錯
佢真係好QQ
搞到我想轉gay
其實佢當時係串返 Armie Hammer
不過份人都有問題先咁串
唔知幾時有cap喺𨋢hail hydra嘅gif呢
好想要
之前好似仲有條片講ca成日係佢地個gp sd d hulk奇怪圖出黎
CM飛埋黎D炮扯向上我覺得有性暗示
一見到就謝哂
無左 Tony,金主係咪會變左 bp
啲炮一扯向上因為以為神盾局到
見到係cm謝返落黎
佢話Falcon is not Captain America果陣個樣
想9UP下ENDGAME入面D聖經暗示
Thanos係舊約,係懲罰
Tony係新約,帶黎救贖
入面有大洪水
唔係佢係邊個
The other question deals with Peter Parker meeting Nick Fury for the first time in the Spider-Man: Far From Home trailer -- despite them both being at Tony Stark's funeral. However, for answers to that, fans will just have to wait for the movie.

https://www.cbr.com/avengers-endgame-afects-spider-man-far-from-home/?utm_content=bufferb83bc&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=CBR-FB-P&utm_campaign=CBR-FB-P

Chameleon
又唔好講到stark industry 執左咁
send banner嘅性轉圖
Wakanda應該有錢過stark industry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞