Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
i love you 3000
頭先二刷,原來一開頭鷹眼隻腳仲有監測器,佢同antman嘅監測時間唔一樣
多餘啦,啲haters冇嘢講咪搵嘢講囉,似杜麗莎都up得出
ANTMAN夠鐘除左啦

想要
撚得閒憎你咩係冇野
係講埋佢戲外interview都好撚串呀
盲撐打手選擇性失明?
巴打走先
佢D fans要走黎話你係haters啦
無錯
You toy with things that you couldn’t comprehend
你想邊個做?
掉鳩轉哂d野黎講
起碼呢個post入面
係唔鐘意brie larson既為人
同埋eg入面cm表現唔討好
先會唔鐘意cm
新入黎既自己追返eg前甚至cm前我地點講先好出聲屌啦
呢個post 既人從來都冇因為個樣所以鬧佢
提下你 佢已經追左post 4年
呢個post好多而家屌佢既人
之前係大家都話佢樣衰似大嬸既時候係咁撐佢話佢靚
唔信自己追以前既post
所以呢個post而家屌佢既單純係因為佢串而憎佢
多餘啦,啲haters冇嘢講咪搵嘢講囉,似杜麗莎都up得出
撚得閒憎你咩係冇野
係講埋佢戲外interview都好撚串呀
盲撐打手選擇性失明?
掉鳩轉哂d野黎講
起碼呢個post入面
係唔鐘意brie larson既為人
同埋eg入面cm表現唔討好
先會唔鐘意cm
新入黎既自己追返eg前甚至cm前我地點講先好出聲屌啦
呢個post 既人從來都冇因為個樣所以鬧佢
提下佢 佢已經追左post 4年

有冇睇呢個,呀智真係呀智
睇訪問同eg之前我差唔多周圍屌人話佢似師奶
但而家真係幫唔落 語氣太串 明顯做人唔識圓滑啲
我都到而家都唔覺得佢似師奶同樣衰
但係個格好黑人憎
非上帝莫屬
same
重有話佢冇乜表情都唔太了解
我覺得佢係cm成日都同火力克有笑有講
真人就成日笑同個表情會幾得戚
原來I love you 3000係有玄機

DCEU啲戲片長加埋係600幾分鐘 - You were somewhere in the low 6 to 9 hundred range

MCU全部22套加埋Far From Home係啱啱好3000分鐘 - I love you 3000
居然咁齊頭
佢啲訪問
1v1對主持
會開第二人格 成個Emilia Clarke 咁
GR
好彩蟲媽呢條傻西紅唔起
情願佢加多少少
解釋多啲尾位
I love you three thousand and twenty six
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞