Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
仲有你都係 收皮啦屌
喺個換角post盲撐到好撚肉酸
完全學哂dc狗行為吹到bvs係神作咁
真係唔該你唔好再喺呢度9up
費事出面啲人以為你都係小圈子成員
影衰哂我地
好慘,始終喺美國唔夠紅如果羅琳後面嗰幾集有改善嘅話fantastic beast最後一集有冇機會入返十大

Btw嚴格嚟講其實係hp8
jk呢條老虔婆
就黎所有hp角色都係gay
連班外國人都頂佢唔順 整好多meme笑9佢
Don’t get technical
佢拋嗰d quantum terms係真
但其實唔關個plot事

原來有紫色版好想要呀
自己買支marker油左佢
佢最大問題係又要威又要戴頭盔 好似Grindlewald/Dumbledore條線咁,又驚offend到啲conservative audience(將佢哋兩個條感情線寫得勁隱晦),又想討好班progressive audience(喺訪問到話佢哋有intense sexual relationship)

之前對slytherin都係咁,前一秒支持slytherin pride,後一秒話all racists get sorted into slytherin
Ghost Rider 有自己一套衍生劇
一套Iron man盡地一煲造就今日
戲外個故事同樣精彩熱血感動
China box office
Infinity War 2.3B rmb (total)
Endgame 3.2B rmb (7.5days) no.6
已經係最高收入外語片
一定入硬三甲

英國first weekend都破埋James Bond 2015
Worldwide box office 用8日上到第6位
剩係J開畫紀錄就夠
總票房去到邊都無所謂
唔知續航力有幾勁呢
始終EG太fans向
IW都可以俾路人J大戰
定啦,過埋今個weekend應該好接近IW甚至已經超越左,毫無疑問下星期一定會過埋SWTFA同Titanic,作為fans搶到no2都滿足

之後就要靠續航力磨上28億
睇周圍評分都冇乜跌,應該一般觀眾都受落可以引多d路人去睇
我唔少朋友
無我地咁死忠
覺得EG無IW咁緊張刺激
我好體諒
事實係咁都冇辦法
EG唔打算追逐IW嘅緊張刺激
而係放係溫情/ 情懷為主
又要幫IW咁放飛嘅劇本埋單
恭喜MCU總票房超越200億USD

睇化哂
開畫創哂紀錄好夠
唯一一次機會打敗Avater喎
phase 3完咩而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞