Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
雷神弱化擺明唔想佢秒thanos,因為上次齊石都夠打
今次無石仲唔秒,雖然今集最好打係cm但明顯佢都唔夠上集雷神強
《Black Widow》Scarlett Johansson 片酬高達2000萬美元

根據The Hollywood Reporter 報導,Scarlett Johansson 在即將準備開拍的《Black Widow》獨立電影,將會獲得高達2000萬美元的片酬,除了飾演主角Natasha Romanoff,Scarlett 亦會擔任電影的監製之一。

Chris Evans 和Chris Hemsworth 兩人在2010年簽訂了五部電影合約,其後在2017年再續簽兩部拍攝《Avengers: Infinity War》和《Avengers: Endgame》,據報兩人的片酬都是介乎於1500萬至2000萬美元。

作為MCU 領軍人物的RDJ,當《Iron Man》在2008年上映轟動全球後,Marvel Studios 總裁Kevin Feige 和他進行過磋商,並提出了一個特殊的財務安排。消息人士透露,RDJ 拍攝《Avengers: Infinity War》所獲得的收入最少達到7500萬美元。
Is
Is
笑撚死,本身Captain Marvel喺漫畫都係咁撚串架啦,宜家反而係Brie Larson做到入型入格,竟然有人開post話要換角
當隻錶係Into the Spider-Verse入面片尾Spider Man 2099隻錶,成個感觀fit晒
問佢mcu請唔請路人 我可以 免費都得
訂咗Endgame Monopoly

唔講明
姐係又係伏線?
伏線/未兜到
唔似未兜到
咁重大既結局,marvel同輝神應該會mon住
應該唔會比有咁大個bug
今集設定上係多咗手鬆位
好多位都太「方便」
寧願佢係單一世界, 咁佢成世人個循環有意思好多

但咁樣佢同carter條線又要諗點兜
輪到Entertainment weekly
留名等睇某啲人又話篇文假 死都唔信
要個導演臉對臉 三口六臉講先肯信

呢2幕隻metal arm真係J爆
單一世界好難解釋點解唔殺bb thanos
重大事件會有亂流/ hulk 話改變過去改變唔到未來?
原來中六合彩嘅機會都係1400萬分之一
彩蛋 向香港六合彩致敬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞