Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
睇返啲票房
im3當年單拖唔靠左膠光環收12億真係好痴線
垃撚圾minions竟然收得多過cw
啲人睇開屎
希望NP個臭西係連登個名會臭左
好唔鍾意佢同Hulk有路
同埋搞到佢同條條仔都好似有曖昧咁
Cap: I’ve seen her flirt
肥登
endgame就好似電視劇咁
要集集追先知咩事
好多人一開波就睇結局
智同clint都冇乜互動

我老豆又話想睇陪佢順便二刷
佢有睇之前嗰啲但係我估佢都唔記得曬
聽日睇下佢會唔會屌唔好睇

why is gamora
如果BW 同Hulk去攞soul stone
推落去,Hulk冇死

BW: 我做咗你要我做嘅嘢啦,畀粒石我
Red Skull: It's not fair
得阿智冇得同nat曖昧
brutasha is shit
聖誕上+預告放勁多甲出黎
個陣係咁吹Rdj last mcu movie
其實未必會搵個本身有名氣嘅
hollywood本身都唔少asian american後生演員
又好似係
不過我覺得d甲大曬冷係吸引到唔少人
結果又係Henry Golding
其實個設定又有d得意
跳崖大把人死唔去
再高都好 如果volmir重力同air resistance差唔多
只要survive到用terminal speed跌落地下就得
Cm hulk嗰d試過哂 thor都一定無問題
Thanos咁硬淨自己跳都唔會死
好唔鍾意佢同Hulk有路
同埋搞到佢同條條仔都好似有曖昧咁
如果BW 同Hulk去攞soul stone
推落去,Hulk冇死

BW: 我做咗你要我做嘅嘢啦,畀粒石我
Red Skull: It's not fair
其實個設定又有d得意
跳崖大把人死唔去
再高都好 如果volmir重力同air resistance同地球差唔多
只要survive到用terminal speed跌落地下就得
Cm hulk嗰d試過哂 thor都一定無問題
Thanos咁硬淨自己跳都唔會死
Space magic跌左落去個到一定死
im3 香港4月尾上架喎 美國5月頭
不過套戲入面就講聖誕節
係咩
【史上最快 開畫6日票房破億!】

《#復仇者聯盟4: #終局之戰》開畫6日已橫掃過億香港票房,亦刷新多個香港票房紀錄,包括最高開畫週末、最高開畫週、最高單日(頭五位) 同埋 最高開畫日紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞