Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
彭于晏
正想講
但係近照瘦咗好多
嗰character有所謂,phase4完咗之後吳彥祖應該50+,到時佢拍唔拍到上氣嘅kung fu scene都係一個問題

不過到時上氣嘅action scene應該只會係好似endgame入面CA vs CA咁一堆替身+狂轉鏡頭
係佢既話連登仔應該唔會屌+即刻j出血
Kris Wu
Taxi Chan
睇佢會唔會有誠意過嚟搵港產武指
其實endgame同winter soldier嘅fight choreographer係同一個人嚟,但唔知點解今次出嚟個效果差好多
因為endgame 多超能力大戰,
而winter soldier 得拳頭交?
唔關事
End game動作scene轉換太快,姐係同人講個演員做唔到,要係咁cut 黎cut去彌補,ca vs ca尤其明顯,睇到頭暈

但ca2睇番,係無咁多轉換,換力仔啲scene都係一砲過,順眼啲
兩個一樣樣一樣cap喎 情有可原吓話
睇咗前幾集之後覺得it's basically a coming of age tv show with some BDSM (and gay) content
應該都得嘅,但我估係咪會搵返個廿幾三十歲
但鬼佬眼中係咪覺得吳彥祖個樣好後生?
係囉
都啱嘅chris evan應該幾撚攰
我個frd 屌endgame 悶,得嗰少少打鬥

https://www.youtube.com/watch?v=sJqRqVe07q8

好似幾好笑
早兩日先同fd傾完 好似評價普通 我覺得有陣膠味
有幾膠
睇條仔都知會膠
但係題材幾新鮮
條女又幾正
睇咗前幾集之後覺得it's basically a coming of age tv show with some sociology (mainly on BDSM and some gay) theme
如果係hemidall
唯一解釋係粒石白內障咁阻住視線
但2012 ver CA已經cover咗大半塊面,叫stuntman扮,之後加返2012 CA嘅特寫入去就應該ok,根本唔使狂cut scene
垃圾
嗰日智ig拍咗條片
後面高抄咗scarjo一兩秒
咁喺戲入面智同nat真係冇乜互動
Family冇智份
咁不如叫其中一個tf boys去演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞