Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
變做上氣唔接下氣
五一假期
https://www.facebook.com/MarvelStudiosHongKong/videos/2305134996425488/
聽晚去二刷
屯門四間戲院朝八晚八全部full 曬
joe: damn you stark
Anthony:

moneymaker
scarjo成日喺訪問提起佢
岩岩二刷完,去到某d位已經唔識笑,因為都知陣間會發生咩事

但係同首刷 (我第一日睇) 果陣d氣氛真係差勁遠

Hail Hydra 冇人識笑
Cap攞鎚仔得幾個人wow
化灰d人出返黎果幾幕冇人有反應
最尾完場冇人拍手

以上情節係我首刷果場全場拍手+歡呼

Fans場氣氛真係正好多
佢兩個個樣好不安
We are doomed
前前後後啪左三次手指 D能量會唔會令mutants出現
Nat死咗之後

5 Stages of grief入面
Thor: Denial, bargaining
Hulk: Anger
Hawkguy: Depression
Cap, Tony: Acceptance

聽日睇第4次
im3係聖誕setting
但唔係聖誕上架

daddy: 屌!反正都最後一套,攬炒啊!
russo: 仆街今次玩撚完
俄羅斯兄弟嚇到
但又要扮鎮定
會唔會RDJ自己都唔知
以為只係其中一個fake scene
佢有睇晒成個劇本
俄羅斯兄弟個樣好似食左屎咁嘅口臉
笑撚死,daddy真係好鬼正,我諗當時個個都估唔到呢個係劇透
真?

當年BC都話得自己一個演員睇過

之後另外有訪問
“Is BC the only one who read the script?”
Russo Bro: he read, A script
佢同Scarlett靜雞雞玩咗劇透都冇人sence到
RDJ: 吓,原來我真係死咗㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞