Proof that daddy has a heart (155)

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
Titanic都要十二年先俾佢自己破返
廿二年先俾外人破到,真係1/14000605
有冇中文版睇?
有fury嘅地方 就有得睇hill
痴撚線
點睇豹妹都正過okoye
利申本身間唔中都有j下黑人
https://lih.kg/1133488

咁都唔撚得
Daddy個反應好正
May be
鼓勵大家三四五刷
loki真係好中意笑cap
chris仲要特登用british accent嚟講嘢
好多人唔用心去睇戲,然後睇唔明就話係bug,好討厭,如果選擇睇戲爽完就算,就咪撚深究,如果有興趣諗細節,就集中精神動動腦筋,我真係唔覺得Endgame有咩咁複雜,係咪香港教育制度問題?搞到d人諗野唔識轉彎,定係俾tvb養慣左冇自我思考能力,然後憑咩咁自大話係人地bug左,Russo bros已經出晒名寫故重視冇犯駁,最常見到d人話平行世界慨念有bug,bug你老母咩,個個科學家上身咁,根本現實中科學家都未有定論,半科幻野有咩好駁故?另外就成日見到人話邊個太勁邊個廢左一時勁一時廢係bug,咁踢波夠有贏有輸,係咪法國贏德國,德國贏西班牙,就等於法國一定贏西班牙?分分鐘下次西班牙贏返德國,bug左?冇錯Thanos體能最勁,但佢俾CM Thor圍、偷襲,咁都計佢弱左?然後又話美軍都打得贏Thanos軍,真係當打機咁打,美軍可以開portal突擊定Thanos會企定定死守?點解現實中美國連北韓都唔敢打?因為除左軍事之外仲有經濟同政治三方互相制衡,唔係鬥邊個高攻血bar長
兒登仔個腦裝屎
老老柒柒今集好多都唔係bug
而係好劇情需要嘅方便位
一去考究就會覺得好兒戲咁
Domestic: $427,099,795 28.8%
+ Foreign: $1,054,000,000 71.2%
= Worldwide: $1,481,099,795

暫時平日每日多億幾美金
我估計埋2nd weekend worldwide 有21-22億
希望 過到20已經好似
之後再慢慢搵多7億
interview個陣好串?
依下好神
琴晚二刷完,本身冇眼濕濕嘅位反而中咗
2nd weekend 有21 2億就真係有機3b
https://youtu.be/aTPhWGtr4vQ

睇住呢條感受下痴線女人郁啲就triggered先
我都二刷完又崩潰過
我地post就係唔想俾公海啲傻西睇
唔知有冇人講過
二刷發現daddy開頭喺船話今日係喺太空第22日
應該係呼應返eg係mcu第22套?
之前都睇過fan theory咁講
D細節/REF位多到爆

星期日3刷
以後冇得睇細cassie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞