F1 2019 阿塞拜疆站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 25 Dislike
亞ser都少人,去外國serv又lag
FIFA我都有年年買
原來呢度咁多師兄都係集集買咁唯有今年都要買了
今集有Prost vs Senna,唔知係咩新玩法。

另外有2017年F2,遲啲update會有埋2018年F2。最正係會有rivalry,比賽嗰陣可能會有team order,你可以自己選擇讓唔讓。如果唔讓嘅話,第日你個rival 同你一齊升咗上F1會繼續呢段rivalry。另外升F1嗰陣又要揀定driving academy,所以其實今集係幾多新嘢玩
真係比起上幾集有好大突破
由2017開始真係見到一路都有進步,最正嘅都係今年唔使等到8月先玩得
之前嗰啲真係每集改下架車同埋改咗啲車手就當新一集咁出
想問下剩係用手制玩係咪好難玩
轉灣可能無咁好
有錢有地方咪成set
無錢無地方就手制
我成日用手制都轉唔到灣 有無咩技巧?
快得制,set車問題掛
我開頭都係咁😂
車就真係要set
同埋你係咪lock up左
買個軚盤
用手制玩都可以好快,不過好難慳呔
我自己玩 1 lap用手制快過軚盤 但講穩定都係軚盤
加上套pedal用得開始耐,d braking無手制做得咁靚
無地方嘅咪齋買套軚盤夾電腦檯、餐檯玩,玩完收返埋佢

用軚盤玩要反軚救車個feel真係無嘢畀到
最戇鳩係由F1 2010開始,用軚盤玩嘅話個steering input係有成差唔多半秒delay

之後咁多年都唔撚fix啲咁critical嘅bug,我玩到2016都係咁。2017無買所以唔知,2018終於正常返
黎緊係幾點
差唔多可以開新post?
一路都無set到...
一開波既qualifying 一路重玩都摸唔到要訣
要上youtube 睇controller settings
eg deadzone sesitivity 嗰啲
唔係嘅話玩摩洛哥一定轉唔到彎
好 我去睇睇進修下先 thanks
之前買咗套軚盤無買架 諗住夾喺電腦枱玩
點知一踩pedal成張電腦凳飛向後
之後就無拎過出嚟
F1 2019 西班牙站 討論區
https://lih.kg/1143030
F1 2019 西班牙站 討論區
https://lih.kg/1143030
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞