F1 2019 阿塞拜疆站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 25 Dislike
https://www.motorsport.com/f1/news/leclerc-negative-effect-ferrari-villeneuve/4379809/

Villeneuve believes that the team could have kept Raikkonen for another year, pointing out that Mercedes had opted for stability by keeping Valtteri Bottas alongside Lewis Hamilton when Esteban Ocon was an obvious option.

講到Benz唔簽ocon係因為驚佢比Ham快
好撚痴線
我唔覺得Ocon會比咸快
最多公公水平
佢渣神油都唔係特別勁
不過佢有時講野幾中肯,有時講野就無腦咁
呢d同fifa一樣,
集集買架
買啦,我都係得呢隻同fifa集集買,一年一隻唔過份
我有隻g29,老實講手感唔真不過打下機過下引都唔錯
Facebook page F1 exception
今日講篇文好好 講埋軚溫
買fanatec/thrustmaster g29不了

咁樣先玩得
買得G29不如比多小小買T300RS
行belt好過行gear多多聲
反正F1車唔洗3個腳踏
iOS?
原來軚盤上有制show軚溫
呢到幾多錢
嗰時我同老豆唔識野求其買隻個名靚啲既,依家只好用啦,壞左先再買
Russell > Ocon
香港app store無
師兄喺邊個地區下載
係 不過Vettel開頭都渣得幾辛苦下
重要重油

見到其他國家可以搞到場自己友比賽好正,玩左咁耐F1見到真香港人一隻手數得出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞