F1 2019 阿塞拜疆站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 25 Dislike
Rb專心保住19max咪得囉
其他人理撚得你咩
拉利同Benz 好似將舊年嘅特性互調左咁
其實2017年開始,拉利部車D aero都係好極端
但今年唔知點解,又係一篤屎
副偈又係,好似一直到而家都係開唔盡
西班牙都係咁既話,我諗今年都可以放棄
今年似乎個問題係balance問題
同樣係outwash嘅alfa同細牛個問題都冇垃利咁明顯
可能真係個aero concept太極端變相適應力會較低
仲引起另一個更大大嘅問題
係開唔到條軚
因為個working window今年再窄左
但係compound個差距大左 又用左舊年特攻胎嘅厚度
(你話MIA無偏心我真係唔信囉)
再加埋頭幾站都係啲比較smooth嘅track
變咗佢哋用唔到條軚咪出事
希望返到歐洲去返啲傳統賽道可以有表演啦
下年係咪無左西班牙
轉Zandvoort?
永遠唔信條仆街
所有賤野都係佢做主導
MaxIA
為左19Fans去到幾盡
Mercedes: Two-second VSC time loss wasn’t Lewis Hamilton’s mistake
https://www.crash.net/f1/news/918798/1/mercedes-vsc-time-loss-wasn-t-hamilton-s-fault

Mercedes will now work to make improvements to its steering wheel display in time for the upcoming Spanish Grand Prix in a bit to prevent a repeat scenario from occurring.

14-16 既Benz係火星車
但呢幾年佢哋既認真程度真係好超班
德國佬真係做野架嘛
你估意粉佬咩
低處未算低
你望下啲法包佬
點解咁似二戰歷史
傳統黎
一代傳一代
唔好講個事實出黎
MP4/8 好靚!
Carfection都有回顧
https://youtu.be/MPgS8lOTnz0

Benz 係算英國車隊黎架
過左咁多年,啲crew應該轉哂德撚啦
意佬都有做野架……
不過係逆向開發…………
除咗老麥、大牛算唔算英國車隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞