F1 2019 阿塞拜疆站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 25 Dislike
果時好似係揀Ocon+russell
kubica好似無份
其實kubica再係咁包尾, 有冇機會換人
大牛好明顯當佢 swingman
本身大牛又唔係 Benz 部火星車
四萬根本無本錢學 Youtube 堡
其實4萬舊牛上半季都係好過max
但車隊多次表明重心會係max
咁你點? 揸到點都係比人當阿2
我老西都走啦,重要多左錢
做返一哥
換左都係包尾
呢個時候Williams 要錢好過,架車有幾多大家都知
揀得邊個 邊個會有錢帶入黎?
搵返舊年俄仔囉
再唔係球王
車都就冇錢整,仲點換人?
就算換個鹹神落去,嗰架嘢都應該照舊包尾
今年真係睇銀箭內鬥算
公公fans here
Netflix熱潮迅速減退
上年offer ocon 佢唔要wor
落差太大,fantasy總是美好的
唔係簽多年 等2020個笨屎位
無事既 有toto做manager
公公都係TOTO做經理人
Netflix真係拍得好睇好多
Nico Rosberg 話係垃拉唔應該 medium quali 因為氣溫跌 唔夠 tire temperature = 無 grip Leclare 先會炒 廢圖都hi 左下牆
公主係話指拉利唔好用黃,
但實際係應該用黃
Lec炒係經驗唔夠
Vettel撞左下都係自己問題
佢地如果handle到條黃,今場贏左啦
拉利無錯,但變左車手會難揸左
結果咪琴日咁
個個都紅 但應該用黃
Lec 唔夠經驗 Vettel 夠經驗但自己問題
如果handle到條黃 但架車會難揸左
拉利無錯 今場贏左啦
師兄都幾矛盾
我只係想講 其實拉利係咪都係柒左
頭先我見 Lec 同 Bottas 有過差唔多 15秒距離
我以為佢會pit
點知都係死頂 搏唔到 safety car 定點
唉 我都想 Lec 贏番場 真心

下場罰退3位兼超級駕照扣2分
果個位 佢pit唔到
換紅挨唔到尾
換白會蝕返
如果一開始就黃 可以拉開 有優勢
岩先咸爺入pit果震 講緊輸緊一圈三秒
如果起步用黃 起碼拉到十秒優勢
然後再pit換紅 挨到尾
Lec岩先係無機會贏到
最左係出面死頂博SC/VSC之外 無其他更好選擇
我都想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞