F1 2019 阿塞拜疆站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 25 Dislike
Ayrton Senna我偶像黎,條濕鳩Max配唔上T^T。 都唔明red bull 點解要將重心放係呢條長期躁鬱既中二病到。仲衰撚過Romain Grosjean.
Soft 頂唔到廿圈到時就真係7出宇宙啦
唔覺拉利正賽 strategy 有問題
俾 Gas 封嗰吓係衰 pit stop 慢但對戰果影響不大
叻叻頂到尾都無 VSC 呢下注定拉利搏輸
無人衰得過Gro 又做唔到野
SC又Call唔到,又帶唔走幾件
當年球王係度,又拎冠,又隊咸爺出去
呢d先叫真車手
班netfilx撚冇睇開既呢到講多次
新癬拿一直之黎係連登呢邊都係曲線黎
從來冇F1 CSL係呢到真心覺得19max係新既senna
正如我地會叫Maldonado做馬神咁
盲反到
仲有經常花式炒車
我得閒就上youtube重溫佢啲炒車合集 簡直係藝術片
重有經典既假動作fake鳩19max
紅直頭廢啦
垃利成為頭鏟簡化最大受害者
氣流做得唔好,彎心慢
直路又無咩優勢
一朝得志,語無倫次
根本今日最佳唔應該係佢
我諗起 有隻 扭腰 嗰個 GIF
球王係度,真係唔會令車迷失望
頭產唔評論,但今站更新改善左甩尾,
同屎忽唔夠下壓力
希望拉利再KEEP住更新

Come on lewis
" when I don't see a gap, I make a gap myself " - Pastor Maldonado

Oh lulu 拎第2
球王
Ric 3 place grid penalty in Barcelona plus 2 penalty points
Ric其實係咪以為魚雷過到隻灣,又心急
所以一鳩撞咗落去
愚問: 點解maldonado會係球王?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞