澳洲嘅生活真係好悶

909 回覆
550 Like 56 Dislike
Double demerit
好甘
哩幾日揸車不知幾乖
Usyd行政好撚慢,re科出 exam timetable 咩都慢,0效率
呂雖然唔係話好幾多但至少快過 usyd
追你po宜家知你乜水啦,move on~
唔得嫁,犯法嫁

利申:叫過
我租過幾間不同公司,細公司有時服務好過大公司,價錢仲平好多
尤其是喺香港做過幾年狗先過嚟
更加珍惜呢種恬靜得嚟又可以有唔同嘢做嘅生活
等睇你俾人仆到反皮
我都係喎屌
A&f
fish market 啲海鮮唔靚
澳洲我覺得又平又好食係 Victoria Market 果邊

Sydney Market City 啲生果都好平
8000搵部6 7年貨仔的車操下先
我認同,真係好方便,宜家行去一間最大近嘅藥房仔都要15分鐘
巴打好好人
希望我早日重新上路

我學咗車除咗考到試
好多嘢都唔識

入油呀
檢查車有無問題
乜都唔識

係咪都要去搵師父上堂補下課先學到呢d
係,唔知是咪季節問題,個日去好唔新鮮,又細隻
有冇人開左sydney group?

做過狗
做番人
再做番狗
你住番半年就知悶
分分鐘大埠 eg eastwood 啲生蠔仲新鮮過fish market

同埋,係Paddy’s market 先啱
同問
我仲未悶喎
住咗17-18年
住Brisbane 好羨慕悉尼有好多好嘢食
一個鐘鬆啲落到去gold coast 喎
係world square返工

Town Hall好野食
打邊爐既你俾得起錢實好,當然自備料打係最平,和牛又海鮮都可以夾埋20蚊左右。野菜村唔差不過已經好過好多打邊爐任食
日燒Kobe Wagyu放題$90兩小時任食,價錢見仁見智
韓燒: 678,seoul ria,madang,danjee
日食: Oiden Bowl果三間都係同一老細,平靚正成日食。終極高級既 Tetsuya,4-6個月前book位,最少200,高級一流feel
黎緊會去悉尼做野,公司係CBD,最近想住house住邊頭好?開頭去點識人好呢。。想識啲香港人一齊玩適應下
我唔係admin加唔到你入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞