澳洲嘅生活真係好悶

909 回覆
550 Like 56 Dislike
講起矮 呢到啲鬼妹個撚個都勁高 頭先爭啲撞落個鬼妹心口到 條友仲要著高爭鞋
Yasaka我覺得一般
華人地方有咩好住?
我之前租住果到望住個海,兩層高有前院,巴士5分鐘返到學校,25分鐘入到city,一個月租先6000港紙。你咁鐘意玩咪晚晚個個星期7日都玩通宵囉,唔好返到屋企對住300呎籠屋喺到投訴喎,你鍾意玩呀嘛,依家俾你喺街玩飽佢啦。直頭玩到唔使返屋企添
借問聲 澳洲係咪好多有毒生物
細細個睇明珠台啲節目 講到好似屋企都會有咩漏斗網蜘蛛好撚驚蛇蟲鼠蟲蟻
不過呢度好似賣草係犯法
食比人捉到會罰錢
所以我地通常係人地城外間屋關窗食
University of Adelaide

XL Size都係10頭咋 好平
你睇google maps個menu啲相 加返~$0.5-1就差唔多 同埋個menu有少少唔同咗
其實澳洲一般有咩娛樂?
Adelaide 會唔會相對 Melbourne 乾淨啲,少啲蛇蟲鼠蟻?
其實真係冇乜嘢玩 得閑玩下SUB kayak同行下山
悶係因為妳無朋友同無錢。
我Mel
最緊要識多啲fd 同要有車 到時就可以去下Road trip好正
又可以特登去遠啲嘅地方食好西
我唔知syd係點 但我而邊個個禮拜都捭人叫去落club 飲酒 house party 篤波 打波 做gym
不過我又要翻pt又要趕assignment 都冇時間去玩
係度啲白妹好多過米七
一條街過米八嘅女人都有幾個
150,唔知嚟到有冇得高
係呀unsw有一間
不過嗰頭最鍾意都係壽司天國
好正啊
呢個goget好似好貴?以前我租過其他公司最平一日100港紙有找
女仔就唔好成日食 幾危險
試一次夠啦
ADL好多阿寶,雖然比 Alice Spring少
利申啱啱去完
去下Costal Walk 行下 national park 又一個weekend
阿寶?Alice spring?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞