[PS4 PC xboxone]隻狼討論區16 好好玩呀 快d入!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
肥佬細boss都好似幾易,有npc幫拖可以狂斬背
隻酒鬼 打左成4次 真係好悶

弦一郎就要打3次 火牛2次 義父2次 獅猿2次 孤影眾3次

葦名鬼佛又要開3次

玩3周目已經好悶
白金完就唔玩了
未打都會消失
白蛇SKIP (都係用bug)
鐵炮堡個隻可以就咁飛走?
白蛇skip係唔係講緊仙峰寺行過去跌死再skip
鐵炮堡隻蛇眼不嬲都係直行直過架啦
白蛇skip可以直入菩薩谷低層,之後行返上去

ps: 其實快唔得幾多,百足識打之後1分鐘內完場
呢隻game係越打越衰 我一出現呢d清況就會轉game
之前第一次打劍聖比佢屈左一陣 就直接轉game 第2日 打幾場就過到
啲鬼佛要再開過
英麻後面咪開左隻窗
好易眼大睇過櫳
係呀 我都覺得模組重覆嚴重 加上係單機game
等DLC
訓醒再打義父
兩take過左
GOW 全部怪加埋隨時少過隻狼既精英怪
女武神打9次
打boss要好集中精神失神一下都俾boss秒
尋晚隻企鵝妹打左成晚都過唔到義父
唔知係咪一周目無同荒廢佛寺商人傾計
打完磋怨之鬼淨係會聽到佢多謝我
今次我有同商人傾計結果打完個陣隻狼會講: 再見,佛雕師傅
之後係第一次天狗見面個位同個尼姑講野佢會同你講返隻野係佛雕師
一周目有同佢化傾過
好似話見到佛雕師有一日神神化化 自言自語咁沖左出去
女武神唔計啦 隻隻moveset都唔同

你個巨魔就話jer
今日一開機就打贏嗟怨
好感動
弦一郎打兩、三次就畀人屌重覆…
明明第一戰係預咗你打唔贏
第二戰真係打,第三戰不死斬mode只係打一心既前奏
我覺得要屌就fair屌
試下打幾周目GOW,會唔會女武神覺得重覆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞