[PS4 PC xboxone]隻狼討論區16 好好玩呀 快d入!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
十周都未白金
你咁樣講講下變左玩家問題真係說服唔到我
如果要predict玩家點玩應該係模組著手/用現場環境迫玩家轉打法
好明顯今次隻game依方面係差少少
我就當你無頭人陸地/水面分開計,陸地都出現左3次啦
我每次既感覺都係喳喳林上神紙快d搞掂,想快d完事多過enjoy點拆招
白金咗好空虛 機都冇開
「一個好既設計係應該推進玩家對遊戲既認識同技術,應用新既打法」
不過我覺得話soul series重用率高又唔太公平
好似ds1第一次打羊頭/牛頭都係裝備差玩tricky位/屈地形
後來落到去伊扎里斯個時堆正常傷害夠3-4刀秒一隻,已經又boss降格變小怪
問題係今次個堆重覆既都係mini boss
十周要刷經應該唔使好耐啫
本來諗住打完修羅LOAD GAME繼續拎源之琉璃,
但要KEEP住招拔刀術唔LOAD得,焗住玩三週目。
反正要刷經 上高d 周目囉
我都諗住二周修羅
三周先拎琉璃
你十周目打一隻紫忍有無8k經
白金唔計招拔刀
不過低周目會唔會有排刷
成個星期 終於打贏一心
結局都有啲似bloodborne
你追住佢黎劈會出少d幻術
以前就係, DS BB 4週目打後明顯變難左, 但今集個難度增幅唔多明顯, 去到高週目都無乜分別, 除非你開艱難鐘鬼
打引水城樓隻槍武士都卡關
然後發現可以卡樓梯用一文字屈死佢
覺得自己好撚廢
七槍被識破之後識推開主角
識破完唔好即刻反擊
擋多一招,等佢失平衡再打先安全
痴住佢係咁斬 佢攻擊就閃去佢後面
你打完一心再出聲啦
打過幾次啦 無乜特別
上面條友連一心 嗟怨鬼都打唔掂話放棄 之後就話隻驚冇挑戰性又呢樣嗰樣想放驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞