[PS4 PC xboxone]隻狼討論區16 好好玩呀 快d入!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
打到11週目會唔會悶
3周目, 白金
今日手痕打埋劍心
可以安心封印隻GAME了
打完結局唔係好明
點解有兩個一心
城嗰個死咗之後又喺弦一朗出返嚟
即係點?
死到頹可能MISS咗啲情節 勿屌
原來成隻game最難打係怨恨之鬼
用黑不死斬自殺可以復活死者
試下屈佢跳樓
唔想 想打贏佢
一周目刷到23攻 個save50個鐘
加左大部分被動
1.02版武士室用赤鬼刷
刷到一點要4萬

利申一早4周目白金左(ps4

上紙加攻糖可以幾下打死啲王
宜家用血刀術可以衝去同啲孤影眾&武士混戰玩無雙

唸住刷到30攻先入二周目 睇下幾刀可以斬死鬼形部

考慮緊更新 打火牛測試下
全GAME最難 難過老一心
尋晚卡左2個鐘,今晚2take終於贏左
總之勇敢衝埋去打佢條J,要安全就必要時開朱雀傘擋。
係 我發現要衝入去佢條j到 唔係好難打
睇錯save 50個鐘係4周目果個
18個鐘23攻
只係覺得葦名啲人好慘,難得有個英雄一心出嚟救返個國家,點知畀貓頭鷹呢個想一統天下嘅薄井人背刺,收養嘅孫弦一郎空有理想但係連內府雙刀兵都勁過佢,師父招巴之雷只係廢技。

睇得起嘅隻狼就同自己打對臺,殺咗大部份現存葦名將士,仲要只忠於少主,唔會理葦名居民。雖然仲好勁,但有大病就快死,保唔住葦名。就算殺到貓頭鷹同呢波內府士兵,一心重病已經畀仙峯寺老鼠知道,加上葦名缺鹽嘅消息又被隻狼平買出去畀情報人,再傳咗畀內府,連好似武田信玄咁扮未死嚇人都唔得,葦名根本敵不過被屠城嘅命運。
欣賞你咁有志氣
又唔係嘅巴之雷如果上戰場係幾嚇得人
3週目終於第一次開苦難 屌原來唔just parry都會扣血 cls
咁睇狼都幾仆街
尤其係平賣缺鹽消息
咁缺鹽內府又未必知嘅個商人都比佢地殺左
覺得巴之雷只係遊戲表現出黎廢
所有雷電攻擊都因為「返雷」變晒做破綻…
先令到弦一郎個角色更滑稽,搞到成身傷晒學巴之雷
學咗個破綻返黎
老一心好似係病死喎唔係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞