[PS4 PC xboxone]隻狼討論區16 好好玩呀 快d入!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
米要搵變若卿子攞, 不過啲阿婆只係畀提示你, 有攻略睇根本可以唔理
搖鈴reset左之後會固定係中間棵樹度
今晚試左1個鐘過左劍聖,睇晒3個ending
最後發現原來打劍聖p2同3最好既方法係企定定等佢攻過黎就得
擋擋擋等佢:
1)突刺=>識破+2刀
2)跳劈=>向右閃去佢背後+2刀
3)集氣=>跳埋去踩佢頭+2刀
2刀後繼續擋
P3有幾次死係佢近距離落雷,個視點根本睇唔到佢做乜,見到電想按跳已經太遲
所以保持一定距離等佢攻過黎就得。
自己亂跳亂跑只會更易死。
Thx for info
當然p3有機會就返雷,再埋去劈佢幾刀。
有機會出不死斬會再快手d完結戰鬥。
想問下點樣完美反,因為打到佐助果到,佢快劍兩下明明我都分下兩下咁禁去反佢,但都扣左血
睇拔刀個下光,一見光就撳
打多幾次就捉到個兩下個節奏
我覺得P1最難打,佢啲連技好鬼,成日有一下下手向上掃擋漏
P2,P3,我打就係首先拉開距離,等佢攻過黎,P2好易識破,佢成日用突刺,識破之後偷兩刀就得
P3更加係拉得遠,等機會返雷,一返就可以斬幾下,返兩下雷,再同佢格下就好易過
反果陣有明顯橙光就完美反到,要自己捉節奏
啱啱爆咗一周目 斬斷不死
二周目還咗符打開頭果啲大將有種第一次打既感覺 好陌生
要兩開兩下慢少少禁?
P3 勇啲
主動衝上去斬佢一刀就停
極高機會放雷
見到佢把刀閃就禁兩次擋應該就得
唉屌奶,劍聖p2 止步成撚日爆檔
冷靜d就得,佢個氣勢好似好勁咁,但其實你企定擋格佢根本打你唔入
開槍都可以照擋無事
真係硬拼唔嚟試下多啲回氣,用不死斬磨佢血,
back up定save用埋啲米同餅。
最尾一心難定 三年前義父難d
一心
一路都唔明點解全世界都話雙獅猿易打
我平時玩已經覺得隻野好19 互相cover 圍鳩你
到我玩1周目苦難鐘鬼 試下唔升盡血攻爆機
最後用4血4攻玩完 記憶boss 全部無死過 淨係雙獅猿死左6,7次
有時打到隻啡色忍殺得
俾無頭果隻打開左又要再打
啡色果隻雖然脆 但其實都好高攻 拉唔開佢地一定難打
我都覺
雙獅猿唔用爆竹 一啲都唔易打
死左十鳩幾次 之後上網睇話用爆竹連爆佢 跟住即刻搞掂
三年前義父聽講已經好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞