[PS4 PC xboxone]隻狼討論區16 好好玩呀 快d入!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
p2 記熟幾個要點就輕鬆過

後step 儲氣 直線氣流斬 -> 走橫 等佢爆兩下埋身
橫都後 儲氣 旋風斬- > 走後閃 or 踩頭

拔刀術
近距離 -> 擋一拳 之後跳
中距離-> 見到閃光 就parry 兩下
遠距離 等佢斬完 打

格劍反擊打踭 突刺
向右走 突刺

記熟兩樣就 過硬
sorry. 柒左 講錯P1
卡左兩日嗟怨終於過左

打到無哂紙人
個digital artwork冇得export出黎用架?

啲圖好靚
玩埋白金可以轉game
唔知會唔會有dlc
幾週目 有無Hard mode先

正常就㩒下右鍵 顫住把劍咁鳩擋就得

或者長開傘 隨手轉
Thx 今晚再練下
佢p1得一個節奏:連劈四下,隔半秒,連劈五下,隔半秒劈多下。最後果hit完美parry就會後跳出下段危
p2就多左計劈4下之後直接下段危
記下個節奏就好易過,連劈果陣係咁L1就得,唔洗見到佢劈先L1
如果條軀幹就爆可以拉後用爆竹炸佢禁實L1回返
屌你老母雙獅猿
夜叉糖+Spawn Camp+爆竹 可以秒殺母猿
屈左爆竹 但想真劍同佢地決勝負
Spawn Camp 咩黎?
記得之前有人post過日本妹3000死,上youtube搵返嚟睇,發覺佢打一心miss咗好多機會。

但另類可觀性一流,一中招就「ダメ...」「もう一回...」「痛い...」「待って..待って..」「何すんの...」
個時剩係禁L1就唔知點解嬴仔 其中一隻初殺既精英怪
百足都卡?
我以前唔知可以用爆竹 岩岩打完1take 重生都唔洗
爆竹?
乜打百足要忍具架咩
個時剩係禁L1就唔知點解嬴 其中一隻初殺既精英怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞