芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
Btw Carol同Steve邊個軍階高啲?
但Valkyrie話有聽說Taika Waititi同Marvel pitch了Thor 4
留名 睇完呢幾日都sad咗,日日都喺到回帶
連帶佢返AVG屋企嘅CAP都變埋阿伯個頭近
留名等IW同EG合并版
至少Hawkeye仲係到
Wanda一集癲過一集
遲早跟漫畫暴走
係咪啲實力太勁嘅角色喺漫畫多數會變癡線來生啲故事線出嚟?
其實我以為今集佢已經會癲
佢身邊d人死晒會唔會之後有個Event係因為佢
之前以為Shuri backup左Vis會係eg講翻, 結果都係無提
我諗唔關事既,Wanda 係漫畫遭遇又係慘既
可能遲下講wanda原來有左bb
但因為d野冇左個肚
之後就
House of M

不過要先set up X-Men
好似話WandaVision 係set in 50年代,唔知想玩乜野
直接用house of M爆出黎
“More mutants”?
呢到唔係end of house of M黎咩
出面又有人講cm
不過講真角色又唔討好
演員又唔討好,點攪
係呀,但如果house of m一開始整班mutants出嚟,完咗又用no more mutants整走佢哋,好似好無謂
講真,cm喺solo movie入面嘅characterization其實係唔錯,反而係endgame出事 不過endgame係cm之前拍,所以遲啲可能會好啲

同埋Brie嘅性格就係咁樣,應該救唔返㗎啦叫佢同motherfucker一齊出席記者會可能會好啲
Mrs stark 在此留名
雖然Don Cheadle有喺Twitter度間接話啲人諗多咗 佢同Brie無不和
但都feel到佢哋係幾尷尬
睇Brie同鷹叔個訪問先尷 鷹叔無意中串Brie咁
: Hi my name is Peter Parker
: Hello Peter Parker
Doctor Strange有禮貌好多
柒銀
aou嗰時柒死真係俾我地笑到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞