芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
笑Q死,阿Paul個樣根本做唔返原唱者的認真樣
做左ronin 周圍殺人
我仲有一刷係IMAX
呢幾日不斷loop soundtrack同睇返leaked footage
快啲出4K同phase 3 boxset
Far From Home 如果係中學旅行既話
一係就發生係infinity war之前
一係全班友留左五年級
好似話故事係緊接發生喺endgame之後
佢根本無諗住做個認真樣
諗諗下
其實 Dr. Strange 一早知 tony 要死
由頭到尾佢都係用 tony 條命去換粒石
上集只係扮用 time stone 救 tony
應驗返佢 infinity war 嘅對白

二刷完有樣野唔明
咪話主線宇宙因為有六粒石先係主線宇宙嘅
咁依家主線宇宙Thanos用石爆石
成個主線宇宙咪會崩潰囉
同埋ds咪可以收工唔洗再用條命守護粒時間石失業囉
未去到直接崩潰嘅
個講法係六粒石係用嚟對抗大 boss 嘅武器
可以想像係下一次 dormammu 殺到嚟冇得再 bargain
唯有硬打

亦都冇得再用石整啲 cm / sw level 嘅 hero
與其話 ds 失業
不如話佢要認真諗下冇晒啲 stone 點算
所以Endgame之後啲反派應該好撚恐怖
遲下 功夫英雄搞撚掂啦
例如呢?
打啲神
其他Dimensions嗰啲實狗衝入黎
DS2仲有咩英雄夠料打其他dimensions?
佢係endgame好似先16咋
我覺得啲石應該冇咁容易會冇曬應該只係暫時碎咗,過排會出返嚟
Btw香港係咪冇曬CM同Shazam嘅場
Strange 應該忙到仆街
重要招呼mordo
話唔定可以合作嘅,同Mordo講班villain都用緊magic咪得囉
啲小學雞真係柒到痴線 成日用inception打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞