芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
永遠g持鷹眼
可能同jump有關 set岩coordinates就嚟到
星期四元朗 imax,一講 hail hydra 全場拍手
Reverse Engineering
電影腰間用巾會不會好睇d⋯⋯反正髪型都跟了
點解咁多人屌肥仔Thor
我覺得好符合前兩集個character development喎
同埋nerf一nerf智又可以比ca im兩個威下再退場
智仲有排玩
有一半嘅box-office係嚟自大陸
一來好痴線
二來好驚第時個故事會向大陸傾
敬請期待CM2
打Adam
唔知道阿智會玩多幾個PHASE先退場?
希望退場前可以再型一下
美國票房CM爆翻上第一日 好癲啊
一支應該係for一個個體啊
其實好撚煩,幾廿歲人睇套睇d 19 youtube videos analyse佢哋唔鍾意brie,最恐怖有D 19 youtuber得閒到整D十幾至幾十分鐘的片去「分析」,get a life
我始終覺得cm個角色其實今集寫得幾好
講佢勁得嚟又唔會搶曬3巨風頭
講真如果佢一個打贏thanos咪變JL囉更何況個下thanos係贏經驗贏急才

希望cm2可以搵個好啲嘅導演拍再寫好啲個角色
始終Cm1個角色真係有少少平面唔夠立體
但同時我又覺得唔一定要有經歷低潮先可以做英雄
講真睇咗10年都係同一個套路嘅時候我覺得cm1幾有新鮮感
同埋舊嘅唔去新嘅唔嚟 我覺得新十年依然會做到另一個高峰另一個熱潮

利申 cm打手
本身個人偏向sarcastic同dry humour

利申:Room之前已經有留意開
如果有睇過佢再以前的訪問
會明白點解佢會係activist
Yondo 我有cry。
但ironman就無了,可能一早有心理準備佢會退場。
或者Yondo果part加bgm拍得太好。
呢兩日全港IMAX場都係爆滿
連頭兩行都唔放過
以為過咗幾日啲人睇晒會無咁癲
翻刷IMAX
上氣應該會set喺大陸
而家咁落去話唔定連catching fire都過到

Btw可唔可以分少少畀Shazam
你係我心入面條蟲?
Shazam成績超哂標喇,冷手執到個好檔期
有咩問題
IW見dr strange都主動打招呼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞