芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
公海有個post連cm轉髮型都

毒撚反女反上腦
「劇透」End Game美國隊長疑問
https://lih.kg/1129953
#66 個語氣好廢老
商業片唔係鬥票房
可能係要鬥對後世既影響
Mackie
大家幾刷了
尋晚三刷完 終於冇頭兩次咁激動
不過尋晚果場啲人應該係當普通popcon片睇
笑啲位完全係奇怪 隔離條友仲食足三個鐘...

未睇之前都鳩估IM/CA兩個之間應該有個會戰死
我一直希望係CA 真心想IM可以圓滿結局
不過佢地都係咁樣決定
!!!!! 我都有咁諗過
心諗過咗5年點執
唔討厭failcon
佢只係得雀仔suit 都一齊並肩作戰
雖然有時柒柒地
但我心目中嘅美國隊長永遠只有一個
我都琴晚三刷
D人係又笑唔係又笑
Hail Hydra冇反應
reduced to atom係metaphor姐
agger

而呢個captain 一撚定唔係大媽隊長
same

CA拎鎚我聽到 "咦" 左一下
drax咗
公海連登仔十足十廢老
自己唔鍾意就等於全世界人都on9,人地歧視佢
自己睇唔明就話人地錯、故事悶
睇戲好似睇西甲咁隔住個電視教人踢波
「復仇者聯盟4:終局之戰」上映五日以來狂掃12億美元票房,同樣刷新紀錄,並在至少54國登上票房冠軍寶座。負責發行的迪士尼公司(Walt Disney)表示,「終局之戰」改寫北美以外44個市場開映週末票房紀錄。

唔知James Cameron今次有咩想講呢
(上一次係踩Aquaman海底世界太假)
Endgame真係痴咗線 希望後勁keep到
佢可能諗住等Avatar 2破番

https://deadline.com/2019/04/avengers-endgame-list-of-box-office-records-domestic-china-international-global-milestones-1202603577/

Highest opening weekend ever –
Australia, Korea, Brazil, Mexico, UK, Argentina, Spain, Austria, Bahrain, Belgium, Bosnia/Herzegovina, Croatia, Czech Republic, Denmark, East Africa, Egypt, Hungary, Iceland, Jordan, Middle East, Netherlands, Norway, Qatar, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Syria, UAE, Ukraine, West Africa, Hong Kong, Taiwan, Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam, New Zealand, Bolivia, Central America, Chile, Colombia, Ecuador, Paraguay, Peru, Trinidad, Uruguay, France (admissions/non-local), Italy (non-local), Turkey (non-local), India (Western)
有無巴打搵得返條大陸劇透LINK 黎BINC ?
我又改我又改
用翼插怪好似係MCU 第一次
得罪講句, AVATAR 根本就係垃圾片
仲要上270幾日如果唔係根本上唔到第一
on99
5日12億
去到第10日有冇機過到20億
係咪得我一個覺得女英雄集結嗰幕個畫面好靚
明明講緊美國隊長
關Carol咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞