芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
係囉 我都係咁諗 大家mit畢業
tony未識avengers前唯一嘅frd
痴關係都唔得
佢都叫有d能力啦
有軍事知識 飛行經驗

https://youtu.be/ROakQyRnQjw

其實又唔係話憎佢
只係mcu主要角色覺得佢最唔討好
交完cv講
Captain America needs my help, theres no better reason to get back in.
呢句真係痴關係

war machine同failcon 大家差唔多定位
但係wm幫嘅係tony唔係ironman
failcon幫嘅ca唔係steve
希望之後寫sam寫得好啲
Well,War Machine始終算係Tony嘅Bucky嚟
CA WS
IM WM
兩對都係朋友先
Fa只不過係晨運見到個名人
一腳踩死Black Dwarf
可惜已轉
想點呀唯巴
做咩大家好似唔多鍾意failcon
係唔鍾意佢入隊原因
點買
咁ant man同spiderman算唔算痴關係
如果最後盾係比Bucky嘅話應該都會有好多人可憐failcon
其實個時CAP比HYDRA追殺緊

FAILCON都走出黎幫佢...你地就係咁話佢靠痴唔太岩吧?
唯巴有玩HT咩?
柒 成日輸
頭先醒起之前Marvel講過gg俠對phase 3既發展好重要,所以點都同sony傾返個版權返黎

完左endgame之後睇返,鋪排上gg俠對im個心路歷程有好重大改變,所以亦到令到佢最後肯出手帶返所有人返黎兼且做埋關鍵角色

即係話好大可能Marvel同Sony傾緊gg個版權時候,其實已經大致規劃好Avg3, 4個劇本
I lost the kid
我覺得唔會仲會恥笑佢
We lost
一拳KO隻飛船
可憐同恥笑有時可以係同一樣嘢嚟
應該話佢做hero嘅原因 寫得唔好
可能其實佢唔係 但係啲對白同遞cv嘅動作
令人覺得佢為咗埋ca堆 而之後亦無咩再描寫過

scott本身係想威比個女睇 最後今集証明咗自己係mvp
spiderman就唔洗講啦 daddy搵佢之前已經周圍救人
痴關係好似太誇就算痴關係既都唔只佢一個
同埋明明係Steve搵佢幫手先
我見到既反而係佢同Steve都有個種退役軍人對生活既唔習慣
兩個好似既人走埋一齊又志同道合
雖然談唔上係Bucky既老死位置,但至少都係個出生入死既兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞