芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
啱啱發現daddy今集喺Benatar同當年個山洞一樣
都係著住黑色背心
都係將啲零件左拼右拼諗方法脫險
Tony唔好瞓呀
真係有人錫你呀
咁個陣既Cap係100%既正義撚 比較覺得所有野係非黑即白既
thanos有企起身
上映3日差唔多追平左正義聯盟總票房
Well,Brie嘅性格係有啲微妙,但佢班haters其實真係好恐怖下, cm未出嗰時係有啲channel日日po十幾條片喺度鬧Brie/話cm會flop/get woke go broke/害死marvel & disney etc.,連佢上電視節目唱Shallow都畀人鬧/話cringe,仲將佢隻(十幾年前出嘅)solo album拖出嚟笑佢immature,然後喺twitter上面po一大堆hate speech

我好肯定Brie而家嘅態度係要改善,但好大部
份分析佢嗰班人並唔係咩rational critics,而只係blind haters

Btw ScarJo喺endgame之前個風評分分鐘仲差過Brie,一堆人話佢成日搶走啲minority character
Endgame係Stark Tower大堂個到智有話準備去食lunch
dc狗話票房唔重要 睇開啲啦
Howard Potts
成日掛住食
佢班hater有幾痴線同佢性格有問題 冇關係架喎
啲hater好痴線係事實
佢性格好乞人憎都係事實
我都幾肯定呢度(包括出面開po屌佢/cm嘅連登仔)都唔係因為睇左hater嘅hate speech/分析片先憎佢
而係大家睇完戲 睇埋佢啲訪問先發現佢份人有問題
所以如果你想用hater defend佢係完全冇用

至於scarjo
起碼大部分一般觀眾都唔會覺得佢性格有問題
唔會條條訪問片下面都大把cm屌9佢
你到底明唔明個問題喺邊
冇睇開漫畫
其實ant man有咩大反派
我覺得haters只係少部分癲佬黎
根本每個明星都有小部分癲佬好憎佢地嘅
講真我上reddit嗰啲都真係好少見到啲人係屌佢
反而成日都見到啲人幫佢講好說話
https://www.reddit.com/r/IncelTears/comments/bh5prg/incels_women_are_so_shallow_unlike_us_we_just/?utm_source=reddit-android
睇前估Daddy會將自己意識造成AI
肉身死亡
點知淨係留低左段片
I love you 3000
但reddit有upvote/downvote system,基本上任何hate speech都會被downvote to oblivion,反而係twitter/YouTube comment呢啲冇呢一種system嘅地方先會多呢啲haters
睇完戲覺得佢串
之後睇完interview 發現佢現實串過馬撚
之後再睇埋其他分析片+其他人互動
屌 cm
搞到ch勁尷尬 佢不嬲都智智地又嘻嘻哈哈都可以俾cm搞到咁
仲有機會嘅,話唔定偷偷哋整咗呢

Saturday that it now estimates a three-day domestic total for "Endgame" in the $310 million to $340 million range. The current domestic record belongs to "Infinity War," which made $258 million.

誇張到...
其實我唔係想defend佢,我只係唔想見到班Brie haters嘅行為畀人justify,不過似乎我哋講嘅係兩種唔同嘅人
其實真係唔多 漫畫都講得多佢同ultron嘅關係 但mcu又完成唔關事
除此之外諗到出名啲嘅得black ant同taskmaster
Egghead?還掂已經搵好演員
我覺得根本可能得幾千個haters癲到咁影響到佢
就算睇屌佢嗰啲yt片都淨係見到正正常常唔鍾意佢既人
唔覺得呢啲合理地唔鍾意佢既人有咩問題
講真根本影響唔到佢 佢有大把左膠撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞