芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
CM
Fuck you Warner Bros 明明係Christmas movie,硬係要擺喺兩套勁嘢中間出,梗係變炮灰啦
有冇人有soundtrack?
Spotify 全部fans made 唔係真
https://youtu.be/RqA3LAo75kw

智真人都係智
方面人係咪成個片場都不得人心
睇個訪問鍋物先個樣有幾秒好不屑

Howard the duck
邊個黎
要睇幾多次先發現到咁細隻嘅佢
吓😂😂😂😂
講真大戰畫面好暗
搞到遠景打鬥部份無咩深刻印象

套戲9成幾時間係收返以前嘅線
剩返1成唔夠係鋪未來

cm 相關嘅主要係個1成
講佢幾時返地球,點識Thor
打完大戰應該仲要同Fury聚舊
小朋友Fans見到偶像

事實嚟
幾時MCU先會見到spiderman “騎” CM 飛嗰吓
但spidey識cm咩

同埋Kamala如果入mcu會唔會ship spidey/cm
呢個唔定格真係唔會留意到
點解咁講
一嚟就見到佢打爆隻艦
0秒變fans
cm係高空爆艦
地面既實睇到係佢爆啦
照計成個戰場都睇到
佢得唔得閒睇就真係唔記得

本身畀人炸緊,突然停咗應該會望吓咩事?
又唔諗下點解人地要花呢時間去分析佢
如果佢係冇問題就唔會俾人反應咁兩極啦
又唔見mcu其他演員咁多負皮
做得junket都知道要盡量show個討好形象出黎
佢就偏偏繼續串柒柒 郁啲就*TRIGGERED*
(睇返google autocomplete條片 條條問題都屌人personal attack 佢係咪被害妄想症 乜撚野態度黎)
佢好明顯係融入唔到班舊cast
做女權西冇問題 scarjo都係女權西
但痴線到連性格都出哂事就預左俾人屌
最大問題係你痴線已經夠差
仲要搞到同佢一齊做junket既cast好尷尬
真係thank you VEEEEEERRRRYYYY much啦
老老豆豆
room嗰時我地都好中意佢
知道cast左佢做cm仲喺post開心左好耐
佢一路俾人屌大媽我地都一路defend佢
到而家無論角色定演員都咁乞人憎
真係唔係冇原因
睇到爆艦係件事
睇到係cm佢爆艦係另一件事
成個地面戰線剩係會睇到隻艦爆左
同埋有個發光ufo係隔離
係iw化灰既人係唔會知果個係cm
要加插十秒cap同其他人介紹返依個係cm, 佢黎幫手?
comeon
根本個打招呼shot都係為左個女權scene
要解讀既
我話spidey係見到陌生人好awkward唔知點做
咪自我介紹叫咩名先囉 都得架
不過spidey本身就小朋友出城咁
個個hero都當偶像啦
Peter:秒殺模式!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞