芝士漢堡 (154)

1001 回覆
107 Like 18 Dislike
點解mind stone啲control咁易解
我愛你三千 (153)
https://lih.kg/1123755

上個post嘈左幾頁
都係講唔出有咩事例
clintasha
cap喺endgame自己玩呢招
https://youtu.be/7XLd9zX6PqU?t=400

06:40
Chris Hemsworth講了
但講到全部人都好憎佢根本係故意挑撥離間
啊啊啊
呢幕!!!!!!!!!!!!!!!!!
Endgame出返Chitauri Levithan打真係有種親切感
條飛魚
Giant man sw valkyrie 每一打左一條
啱啱終於自己去咗二刷
以為有哂心理準備會喊少d
點知可能就係太有心理準備
喊得仲勁過第一次
由daddy錄音話really hopong to pull off one last one開始就
隔離左右d人應該以為我痴線
Endgame出返Chitauri Levithan打真係有種親切感
條飛魚
Giant man sw valkyrie 每人打左一條
6:06
Chris : i'm gonna go you... Carol, cause you my best friend

Brie : Umm... I dont think we're close

brie個樣真係西到
eg都有跳樓suit up
就係呢幕 mark 7永遠係我最愛嘅甲
諗起loki係Thor3用頭盔做武器
A1既Cap覺得佢做緊1 D隱瞞隊team既野加上以Tony性格都會覺得其他人唔會理解到佢做咩 所以從Cap角度去睇會覺得佢自私都合理

不過我地係上帝視角去睇基本上睇到tony拎住核彈已經唔會覺得佢係自私
MARK7

MARK6

MARK6 & 7都好正

重甲多武器...又未去到咁科幻
好鍾意呢套嗰個 horward
pull off one last one
turn it to ash
因為啲人成日撈亂自把自為同自私
好想知 phase 4 有咩戲
上畫次序

Strange BP Antman 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞