[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
講既野黎永遠離唔開話我笠水 話鳩我廢青
乜你咁撚抽得呀
話我比你撚到動左真火 但係唔知邊個上年比人踢爆左反串扮湧嬲撚到大字叫人出黎隻抽

之後比我撚幾句又惱羞話約出黎隻抽隻抽 自己主子比人撚到成隻狗咁就係側邊叫人隻抽隻抽

話你似迪迪仔益撚左你啦 你頂多咪呢D閪樣

乜咁撚有款呀 一打全公海係咪又同人兩口講唔埋就叫人隻抽呀
上面龍ching撚到你化咪又係吱都唔吱聲湖區圍內抽緊詹果陣你咪又係匿埋一角啜手指
公海就一打九 湖區就變傻狗

當初lonzoball日日公海奮戰你就叫人收聲 轉個撚頭刑天幫口就話人扮大佬
每次輸波湖撚比人抽到傻果陣你就縮左入老母個穴度 我日日坐係電腦面前等你就話我笠水

上年就話jer撚到我仆街 到今年自己主子比人抽插到啪啪啪聲先醒起要jer撚到我仆街你老味大眼金魚三秒記憶咩 你係老母塊閪度游水係咪會一路游一路泌D屎塊出去
jer啦等撚緊你jer呀 你前排D氣焰啦做乜撚而家講野成個乸型
拓柒呢個season 已經任佢sm 啦,po 先嚟料姐
出黎啦 定ot緊呀
某程度佢幾有腦
你老母恐龍骨呀10點都黎仲未撚執完
唔提屋企人,其他任講,ok?
性器官呢
呢啲就是但啦
我細過扑狗都扑埋佢全家啦 有乜理由唔比講屋企人
不過算 唔講老母
同人食完飯行緊街啊隱青 o乜野T
又真係比我講中 得閒到cap咁多張圖打論文 洗唔洗咁嬲
你成晚冇街出慢慢捕係到囉 你愈係咁嬲愈係引證到我講既野 根本就係好得閒冇野做既死廢青社會寄生蟲
究竟呢兩件可以屌幾耐
好撚jer得呀
我仆街啦
考撚埋個試就完sem啦 我唔撚打狗等幾時
唔通學你撚狗都要擇日咩
不如搵人幫佢哋開個嘈交專用post
完季
吾皇收山 佢地都未完
但佢地兩個都幾有趣
屌埋今日 完
得一個機會可以結束呢場仗,就係牙皇去廁
聽下先啦 你啲性格咪又係頂唔住
如果之後佢講野正正常常 會應
但係再係咁小學雞就真係唔想理
賤種foj快斷腳
又借啲意提我皇
重捉你唔到
諗死條傻閪都係諗住11點尾先上水
佢d問答直頭係搏屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞