[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
西岩champion? 第二圈都入唔到呀
wb相信過埋今年都唔會有隊想要佢
認真其實係,三十年後d 人只會記得勇士皇朝同wb 連續avg 三雙,撚知你邊個西決邊個絕殺呢d 一場半場既野咩得罪講句lillard mvp 都冇拎三十年後真係唔會有人記得
如果佢絕殺end series 6次可能都記得既
咩呀雖然我殺開龜但佢真係入過final wo
入final都無冠
三十年後繼續比人殺最無公信力ge3雙王
呢隻wb wo 唔係廢老 點賣
你唔專登check 你會記得三十年前既人既stats 係點樣拎同係咪刷出黎?

例如我唔check 根本唔會記得wilt d stats 係點拎但我會知佢係一個變態佬

又例如我會知有條友叫big O,但我根本冇睇過佢打波,連佢邊年拎avg 三雙同果年邊隊拎champ 我都唔會記得

所以做球星你想人記得耐d,自己係某個area 既uniqueness 係好重要
拓柒一休得多就會無團火
尤其依家牌面根本無得比
無團火就即刻比人睇住食
養足精神好重要呢個時候
拓今年有機架
其他人渺茫咁摸西決地板,牙🐢響歷史度留腳印。
話我唔傳波 我dllm我助攻王呀
點解反刺?
拓休耐d都好嘅 Kanter 隻手G6甩咗骹, 比多幾日佢抖應該可以趕得切打R2 G1 如果唔係拓真係冇C
gdp同可愛都走左
得番個7尺中投手同個鐵化版高比
viutv播馬刺金塊第7場
kd lebron curry kawhi harden 字母 mb jokic
yeah 大家可以一齊j下馬刺
on L 79
7就係7 重係nba現伇大7頭皮q
t-mac夠冇冠
退咗休咪又上返神枱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞