[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
呢度唯一唔怕cap 嘅應該得小子一個
Rose同IT狗就算啦
兩個當時都傷到仆街
真係守得好 睇到Harden打到好唔舒服
夫子都唔怕啦
走慣數
空乜嘢
Gobear長期棟喺禁區
你以為Harden真係冇手感入唔到波?
靠Gobear守咋
係守唔到就唔會場場比數都壓到咁低啦
佢都唔係靠單防守
你見佢咁都拎出黎講,一定係當時瞓左成季啦
Curry堂堂一個預定HOF pg得啲咁嘅地位真係越諗越嬲佢,最on9係佢分分鐘學某會員祈禱等運到多過自己爭取

「最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的Coach Kerr. 沒有更多想表達了,今天以後,就只向前看, 在時間的見證中,繼續一步步前行. ❤️ #DubNation」
rose打左16場就無通知球隊消失左成個月
it仲離譜 12月復出打左15場都唔掂 一轉隊報銷埋
咁廢咁嘅
大少都唔怕
唔上水就K
真係好撚想睇下湧狗無左green/curry/kd是但一個過唔過到第一輪
最衰係以前就屌鳩我皇騎士淨係識怨隊友
而家自食其果就係到喊晒口
好似之前個KD狗 season傷左幾件要KD單飛打到成pat屎咁 就係到怨隊友唔掂 又唔諗下健康個時係到屈明星陣係咁贏
你指邊個會員
嘩 屌 我湧又輸 呆撚咗 唔係咁柒掛
隔離有創意嗰個post俾呢個騎劫左
啲冠軍bandwagoncontender永遠貪架啦
底薪Rose Wade賤價IT9都俾人嫌唔夠多幫手
Rose同IT狗就算啦
兩個當時都傷到仆街
你見佢咁都拎出黎講,一定係當時瞓左成季啦
rose打左16場就無通知球隊消失左成個月
it仲離譜 12月復出打左15場都唔掂 一轉隊報銷埋

IT9去湖人出場打波架 係季尾做手術先收咧
狗點會流汗
初來報到,想問下有冇湧狗係好想259走

3-1 alert
個coach沉迷單打,我都唔知係繼續撐定恨佢快啲out好

technical
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞