[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
在日前被拓荒者給淘汰後,雷霆球星「威少」Russell Westbrook連續3年季後賽都「首輪
遊」,也讓外界開始對於他的能力有所質疑。不過今(26)日Westbrook在受訪時表示,人
們總是對他有所批評,自己已經習慣了,不會因此而受到影響。

「如果你想通過兩三場比賽就決定我的職業生涯,那請繼續,這對我毫無意義。」
Westbrook說道,「我知道自己的能力,知道自己取得的成績,知道自己的能力上限。所
以我沒事,我很幸運能夠每天醒來享受生活,你們討論你們的,我會繼續過我的生活。」

而對於外界的批評,Westbrook不爽的說,過去他就被質疑是球霸,但是他現在是連續3年
的助攻王,之後又有人針對他的投籃問題,他諷刺的回應:「可能之後他們會批評我左腳
比右腳大吧。」

Westbrook已經連續3個賽季完成場均「大三元」的偉大紀錄,而這可能是他如此信心滿滿
的原因,「我相信這點,我知道沒人能做到。」他強調根本不在乎別人怎麼說。

我龜冇錯,
錯嘅係亞當斯
thunder GG
助攻王
你老味自己一輪遊
夠膽你咪打十六場證明自己囉
你一輪遊我係睇到三四場咋喎

定條傻西重視常規賽
佢根本覺得自己個打法無錯,覺得自己好勁
賣又賣唔到
雷霆已玩完
話我球霸? 我助攻王牙dllm
7點半,10點
Sunday schedule
西書fans 去哂邊
Mvp 垃圾刺都打到搶7啦
你5場就gg
拓荒太勁唔計
差1.2個板3雙 adams太垃圾
你睇下大飛打左咩再話自己先啦mvp
259真心勁, 忍到條傻西咁多年仲要入到finals
無毒撚特幫佢乜都唔係
垃圾我龜
Finals個年仲有harden
拓打刺定塊贏面會高啲?
但冇左nurkic la同joker真係輕鬆三四十分一場
今年到鬍拎cham,
龜龜繼續忠於自己
以 Lowe 風格黎講今次屌得算勁
其實可以試下拎龜打包廢帝fox 同袋利,
反正帝都傻傻地,分分鐘連pick都噁埋比你都仲得
龜份約同我皇同級
好難搞
如果真係 三少得龜無champ 都幾好睇
邊有球隊會想要龜
重數據、重自己多過隊波
關鍵時刻一定上腦
仲要做PG
應該易搞過牆牆啦,
同埋龜龜去廢帝狂刷分,
應該場均4,50都得,
贏輸就另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞