[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
正正常常喺前面守咪俾佢打咗平均36.1分嘅season囉
淨係你又想將Harden嘅得分能力全部歸功係罰球度?
其實好好笑 任何一個進攻球員都會draw foul
所有防守者去防守嘅時候都要提防對手draw foul
你最多話唔敢隨便落手 而唔係叫唔敢守
鳩就冇心CARRY
咁俾人反CUP個場禾杜打到9個TO係咪又係唔想CARRY
而家就係叫你睇埋其他因素
唔係一句有膽就夠贏 如果curry好似會然咁夠膽
KD可能一早同勇士反撚晒面添
佢"有膽"D
禾少教緊湧都似
Kerr在下一盤很大的棋 首先扮廢露小小你以為勇既缺點比箭睇
點知一入第二輪橫掃垃圾火箭
都真係第一次聽「有膽識心態好既話就贏左啦」⋯⋯

唔是bin,咁講膽識講心態,西書不嬲好有膽識好想贏
咁⋯⋯側面證明左唔係想就贏到架麻
橫掃火箭 我真係驚
比人反抽
明明係俾25俾人批鬥「霸」著個波先減少出手做分波
結果做自己唔擅長喲野咪多失誤輸波囉
之後三場都明顯轉打法啦
curry呢?打得唔好/唔順唔識自己主動變?
好大壓力艇都攞到兩場
下下要球星主動變打散手波要教練做咩
原來有膽就要下下唔聽教練部署(仲要你地口中既頂級教練)打散手波
咁佢繼續冇膽算喇
河家血脈
露多少少ok?再輸多兩場,下季16-0輕鬆奪冠
上年
拿拿聲掃左火箭
好亂 開始唔知想討論d咩
究竟係幫緊kerr平反 指出係curry跟戰術但打得唔好 係curry問題
定係curry既然跟kerr個套打得唔好 就唔好再跟要自己上多d先岩 ?
先唔講kerr今年啲game plan幾鳩先
幾時唔聽教練戰術自己亂來會變左優點
明明勇比其他隊好既一樣野就係紀律
將河父從河神既束縛中解放先係成年做得最好既決定
由佢以幾個中段pick整左個宇宙勇出黎,就知佢好堅
D有志氣既大牌球星,今個夏天free agent實去艇
唔係以為我勇輸兩場比你係實力差距問題呀?
呢d只不過係kerr爺既布局 屬於戰術既一種 練習既契機.
CP3:我想回家
燒鵝等緊佢
皮已負 自己好好反省下
掃撚緊 夏登po不嬲垃圾 咁既fg%點上大場面呀
如無意外 冇比佢係咁插水上罰球線既話最保守4:2 晉級西區冠軍戰
留意第三場到 cp3會受傷黎比返個落台階火災迷飲恨打J
手感係跟Kerr安排打打得唔好
你可以屌Kerr唔應該擺佢呢種打法
(雖則佢呢種打法有時效果係唔錯而且佢今日係鳩)
而上面位人兄咪覺得佢應該要"有膽"自己打自己個套
唔講我真係以為睇緊CBA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞