[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
公道d講 我勇公認係NBA清泉
波縮已經無家可歸
新奧爾良黃蜂已成往事
所以只會死喺火箭
睇下有冇first pick啦,nyk有first pick=ki/kd是但一隻仆住黎
拎去trade AD
是但啦 勇士三分就帶壞風氣手感籃球
火箭三分就高效籃球 現代戰術應用
仲記得15年curry有一球
一個人過哂成隊快艇出返三分線直接起手
教練個表情一開始係唔滿意
但係入左之後一樣好開心
我諗呢球就係反映緊我想講嘅野
kerr套籃球哲學係分享球權同合理出手
所以教練根本唔可能叫佢咁打
但唔等於禁止佢隨意出手
作為教練一樣係要鼓勵分享球同合理出手
但邊個把握幾時「唔合理」出手
咪就係要curry自己決定
要25入咁湧今年一定要輸俾潛艇
禾杜係唔會冇志氣到加入自己手下敗仗既陣容到
傳說中既3-1反cup
Nyk打定輸數啦
要去都去大飛或者網 一樣大城市 點解要揀隊榜尾
大飛plug個球星就已經爭冠份子啦
今季打到咁
入walker
nyk衰極都top 3 pick保底+東岸打垃圾,反而想知邊個top star 會去湖
Zaza, draymond green is dirty,係仆街
但moving screen方面,真係唔係勇士先有既特例,球證係個個都咁吹。。。
Nyk 48% 5th pick
Walker + Harris
Dawkins is the real mvp
幾全面,黑得
再入埋證明左自己血管有冰既東岸all star pg
我勇都係想鍛練下快艇先專登輸 等佢打多d強隊吸收經驗
如果我勇要認真打 邊有可能輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞