[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
成班反湧喺度唱雙簧,跟住話湧迷乜乜乜
講撚次幾多次黑八就冇可能
不過輸一場笑鳩你一場 吹咩
希望係咁啦 賺多d錢嘛
唔賺錢點買人
湧第一round都打到敢柒,緊係比人笑啦
根本就係

curry根本就冇膽carry隊波

俾著係會員

理得你有有冇空位/俾人包夾

照樣殺入 / 顏射
然後一個西決都未打過一個三冠囉
而且唔記得當年加時攞17分係對邊隊攞?
一場波變袋底泥
4-2 勇win
你望下前個post啲我勇幾撚串?
話仲易打過練習賽係你地班我勇自己講嘅
有咩好笑 想賺多d錢都唔得?
你問下冇CURRY佢有冇冠啦
佢始終太執著用手感幫其他人打起而唔係用其他人打起手感仔
OK你咁做其實冇問題思路係啱
但當其他人因為多年爭冠疲態出哂黎谷都谷唔起咁款
而手感仔反而係俾你搞到自己節奏都冇哂
咪變左雙輸甚至三輸囉
啲大陸狗乘機幫259洗底
夫子買波衫未
關手感唔敢出手撚事
次次手感到但一夠鐘就要跟Kerr個on9 rotation收返埋,第四節頭要追分又唔撚出,去到夠鐘要出返場又要佢強行救世,唔關Kerr事關邊個事?
一二三節唔比波佢舞,叫佢打無球捉伊因,第四節先比返個波佢做乜9
會員比人4-0柒d定係咖哩73-9亞軍柒d
佢咪就係冇膽同教練開口要落場囉
只係識跟指示
會員上一場根本想打哂48分鐘
你估係教練「指示」定人地主動要求?
如果會員有KD加kerr
幾時輪得到curry
想問好夠膽既會然贏過手感一個SERIES未
即係咁 kerr一黎贏多16場.. 個威力仲大過吾皇加bosh去熱火 同今年公鹿一樣 諗下冇kerr冇budenholzer 勇同鹿係咩樣
宜家講緊心態問題你就係咁搬戰績
宜家就係話條友有實力冇柏力
Kerr最好一著係將手感仔無球比例加重左
唔似Mark Jackson單單當年Combo Guard
解放左佢自己同時令隊友發揮空間大左
但你睇下由禾杜黎既第一年到依家手感持球比例係弱左幾多
然後手感仔無波到豬波>手感仔控波夾硬救番
LOOP佢幾多場
個問題根本唔係咩心唔心態
冇心態又未贏過你有心態幾多次?
一味一句心態車埋黎就一堆因素都唔睇
有心態攞哂波黎打咩然後風評我都可以講俾你聽啦
睇下禾杜之前高分輸波咪俾人屌傷害隊友
根本輸波就原罪同你班友講有時都浪費時間
我係話唔敢,唔係冇人帖。佢唔係咁箭豬就唔使雀要咁嚟防佢啦,正正常常喺前面守唔好過?講緊就算守step back,中門都大開俾佢做埋個floater 先諗住用身高硬block 落嚟啦,又唔使三文治好似防center咁唔俾佢拎波啦
咪就係25全場carry攞高分到最後冇力
然後又要俾curry fans投訴
同foj總決賽攞8分一樣
根本係自己唔想carry隊波
me
由佢黎果一刻已經想佢消失
還我15勇
你自己咪就係最體現到輸波係原罪囉
會員帶咩陣對勇士班波啊?
會然當年打灰熊同上年打燒鵝打左D咩心態出黎
好攞唔攞攞個柒都柒過手感既黎比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞