[艇贏G5] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
出黎啦小兒麻痺
係咪嬲撚到隻手打唔到字隻抽吊下吊下呀
Steph FMVP, nobody care
係唔係黑馬又係見人見智
Even刺撚都會覺會俾雞塊炒4:0/4:1
但暫時係第一rd 唯一捱到去搶7
重要係2打7嘅match up
伸爺表示
馬刺有波波又有現役top 3 sg 同top 5 pf,金塊憑咩4:0/4:1 馬刺全部新仔未打過playoff
番工丫嘛知啦 定還是幫老母執緊骨
夜晚我再屌過
西2播 同未打之前大家都係講ddr會爆炸
戰績問題
但so far ddr都唔叫打得好好
平均型球隊既常規賽戰績最唔可信,你睇之前東岸鷹隊咪playoff 現役

季後賽打經驗打球星,黎緊搶七金塊肯定壓力大好多,成班未打過playoff 一黎就要打到第七場一定手緊哂
我覺得ok
唔係話下下數據爆炸先叫有做野嘅
今日第三四節射10中9
thx
公鹿然了
其中兩場靠佢吊住條命先贏到
我呢期Jer開刺狗 見到佢地成群結隊 就覺得好好玩🐷🐷
我睇親佢都好撚廢
痴線,DDr都叫打得唔好
如果你期望佢可以場場上30分,咁你不如睇返隻龜算
得分同組織,佢場場都有貨交
呢個系列賽佢stat係
22pts/3.8ast/6.4reb, 48%fg,得1.8TO,但有1.2stl
仲可以求咩
仲要係有d傳波比空位嘅人炒哂,班後備訓左5場
某部分當然受限於佢嘅skill set同隊友
垃圾刺呢6場啲bench沉到
佢傳係炒 不如自幹
但雞塊打左4-5場會唔知咩
收縮內線封死中距為主嘅lma ddr
同射波唔多穩嘅white
係今場gay復蘇 ddr連帶會有番多啲空間
等你幫老母執完骨再屌過呀
洗唔洗比多日你睇醫生check下有冇血栓呀
又唔使咁
我勇明天會唔會比人迫到打game 7
佢係咪唔記得自己講過呢句,啲回力標發發聲
3分嘅野 第一年黎都唔會tune到啲咩
季初pop試過俾佢玩下kawhi以前啲底角3分
但真心7到唔敢睇下
就開發佢嘅傳波到盡
但佢依家助攻好左好多
如果練埋穩定三分就好
練埋三分就當佢70%既Kobe 咁用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞