梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
韓國瑜為港共幕後話事人既地位背書,即係合理化中聯辦既所作所為。喺呢個緊張關頭,佢走入得中共統戰機構已經間接承認一個中國,佢仲本身係以國民黨身份入去,除非佢脫黨,唔好講咩以個人身份入去。另外佢咁高調亦代表佢令人覺得台灣係示弱。
嘩開名講埋人屋企
真係唔好怪人屌你地無品
佢哋唔係講,直頭用腳投在票。
盧思達篇新文話 禁仇禁國民黨係碌撚親口打比楊講,姐係張圖係偽造,但證人指控由一個人變成兩個人~
日日互屌,邊個個人意見可以代表所有有?
樓上益友全炒車證據喺曬篇文到
成單嘢最仆街肯定係仇思達,但老實講盧斯達嗰邊都唔識分寸
啲仆街都係姓黃
其實講獨派可唔可以縮返入靜過黑洞既政事台
成日鬼鬼崇崇佔用時事台
咪撚講人個仔啦。 講道理既。
神聖不可侵犯既本土耶穌真陰公
比9達拎個名周圍舞
到頭來發現養狼狗
然後唔知醜流馬尿念天琦
依加又比隻仇拎個神主金牌四圍咬
咬死曬自己D主持
但又嚴重理虧似老賣老扮慈祥
等睇再老幾年又後悔
唔認同黃毓民都唔至於要全面開戰嘛,依家係同仇思達+成個myradio打泥漿摔角喎
韓國瑜係外交身份?外你老母交啦,佢入中聯辦事前中華民國總統都唔撚知呀,外交
對香港人嚟講,呢條友只會合理化中聯辦既行為,所有香港人都可以對佢呢個行為作出評論。再者,我並冇提到外交。
巴打唔好誤會,我回緊之前個reply條友話韓國瑜係外交身份入中聯辨
咁呢家陳浩天係咪變左人質,仲係毓民台做緊節目,港獨派點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞