梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
聽開myradio又睇開堂主啲文
只可以話 郁撚同後生仔唔瀉對方 依個結果遲早都會發生
Myradio同Barry Ma講嘅嘢幾有道理都好 老實講我地依代人其實真係冇乜時間再慢慢磨 係要衝衝撞撞先擺脫到舊有枷鎖 先或者叫有希望改變
根本唔係抗爭路線之爭
只係因韓國瑜而反面,然後港獨派講乜都錯
一國兩制同九二共識之分
下個到你啦梁錦祥
究竟蝦米祥同碌撚有無做過愛
你覺得韓國瑜入去中聯辦真係當佢外交人士咁接待? 唔係掛.
只係認得屌人低水平,但是就迴避對韓國瑜入中聯辦立場雙重標準的問題
中共講明韓國瑜亂講野就請家法
中聯辦當仔女探親

班益狗連新聞都無睇,spin完仲死
係16年之前我仲好尊敬黃毓民,而家根本覺得佢係共諜嚟
佢同仇思達永遠淨係識叫人呢樣唔好做嗰樣唔好做,個個都知而家香港係死局無得救,但係仲去屌啲有心去反抗嘅人真係好撚仆街
泛民做緊啲嘢係有用,至少我阿媽兩個月前仲係一隻不問政事嘅港豬,唔知邊個推介佢去聽啲泛民網台之後突然間開始屌鳩習近平,又話要去遊行
佢嗰啲鼓吹消極態度嘅仆街真係死十次都唔夠
鍾翰林自爆,「近月獨港獨派內一直有聲音呼籲消滅所謂國民黨在港爪牙」

咁都唔係你班港獨派清算係咩
真係笑撚死
香港人清算國民黨在港爪牙

國民黨韓國瑜入中聯辦談判只係買水果食香蕉
又係度混淆視聽
你班港獨弱智仔仲有咩水準?

民主黨比人屌係入去用政改換個功能組別返黎喎
幾時行入中聯辦呢個動作變問題既重點?
你得閒都可以入去行下架低能仔

如果民主黨行入中聯辦傾左個直選返黎就冇人屌啦
白痴真係白痴
個傻仔話係就係啊?
咁大個黃毓民加埋果堆益友俾幾個靚仔清算啊
有聲音呼籲咋,有做咩?有個港獨派見到教主奶韓國瑜之後上頭又要入曬成個港獨派數?
毓民:入中聯辦談判 等同同共產黨上床
https://lih.kg/1079084

唔係剩係我講, 咁低能嘅講法黃毓民都有講過.

咁阿韓生入中聯辦又談咗啲咩出嚟? 係咪談咗個老解軍機飛越中線番嚟?
入中聯辦閉門會議無問題

大佬呀,民主黨仆街極都會同人講佢傾咗啲咩出嚟,韓國瑜就話係入面淨係飲酒吹水
韓國瑜入中聯辦談判只係買水果食香蕉
入個中共統戰機構好撚小事呀?佢以外國人身份為個港共幕後話事人背書,當香港人係小丑你個屎忽生撚咗上腦?
反抗 學楊逸朗燒垃圾桶當反咗 定係學關蛇咁舉牌?

坐盧斯達左手邊嗰條友 聲大大話自己好多「隊員」 私底下有plan a plan b
即管睇下佢嗰D乜plan嚟囉
希望佢唔會好似蠔涌咁 俾「隊員」出賣啦
真係好撚野先係買like買到埃及
近來比人踢爆本土台突然有大量大灣like
現在大量0post鬼acc, marketing公司鬼acc 幫自己

好心學下以誠待人
唔通學大灣駒做鑽探救港?
坐係keyboard前面笑人鳩做真係好撚高尚
踢爆本土台突然有大量大灣 like? 有冇 Source 先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞