梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
離離合合好正常,覺得個平台唔岩自已咪走囉
講施恩莫望報果個真係好肉酸,人地幫完你,你同幫過你既人講施恩莫望報
又玩資格論,毓民同長毛賊有乜野分別呀?
呢招已經用左十九幾次,果時同老蕭反面又唔夠膽直接屌老蕭,搵d 0靚出氣
成件事根本就係盧斯達笠水,要回應早應該上個禮拜寫文啦,又要拖其他人落水

私怨搞到成個毓民台戰火連天,成班on9仔

BTW,今晚陳浩天取態好影響今後獨派去向,觀望下
唔好串佢呀!
一間佢燒你樓下垃圾桶呀!
講得出呢句,人品都有問題
呢句係講得衰,但都要睇返成件事既始末

事源係港獨派同毓民等人係韓國瑜入中聯辦上有意見分歧,毓民話d人唔識野讀多d書
起初班港獨派都尊重佢收聲,就算反駁論點都唔開名

但大灣駒繼續瘋狂狙擊,仲話班港獨派反毓民,事情越鬧越大,最後變成今日咁
所有曾經同榮主反目的人都會同情堂主
榮主呢個人永遠會搵d野益你, 但一反目就完全唔講大家有咩分歧
而係不停loop十年前請你食營多, 話你反骨
黃教主撐新靈童兼順邦太子爺仇思達民主黨入中聯辦等於賣港,韓國瑜入中聯辦值得教主支持,唔等於賣台。根據佢老人家所言,台灣只有藍沒有綠,私下入中共統戰機構並無得到蔡總統同意都咁大聲國民黨榮譽主席同習大大會面仍然獲得教主垂青
*連戰
真理愈辯愈
但係唔可以講國民黨
岩呀
義正常人就係,但對碌撚就唔係,因為係條碌撚及其手下日撚日事無大小都大地恩情行先。
事實是:「本土最前線」周二主持人楊逸朗在本周二( 四月二十三日)晚上約八時五十五分,帶同近期不斷攻擊黃毓民及MYRADIO、以及與另一網台主持仇思達(神駒)持續駡戰的盧斯達到本台錄影室,其目的明顯不過,就是想透過其直播節目,繼續對仇思達的駡戰,甚至攻擊黃毓民本人,換言之是踩場及搗亂。

MyRadio平息反革命暴亂
梁錦祥,你死啦!你竟敢提「韓國瑜」呢三個禁字!!
當然,你們可以大力鞭撻韓國瑜,郭台銘及國民黨
黃國瑜
毓民借所謂恩情或恩惠控制果班年青人,當他們有獨立思考去批評韓國瑜或國民黨時毓民就會用資格論或恩主論企圖令他們聽話要收聲
收皮啦碌撚
煽動仇恨嘅人永遠無法團結自己一方嘅力量,成日疑神疑鬼,又驚邊個人反又怕被人批評。自比天高,但其實心胸狹窄得可憐,又沒有政治家應該有的毫無器量,更沒有做領袖的號召力,簡單啲來講根本就冇人服佢。稍為政治理念同某人有少少唔同,竟然要人地接受文革式嘅批鬥,常常網絡欺凌,雙重標準,寬己律人,試問有一日某人嘅革命大業成功後,由佢領導香港嘅話,香港人仲會有福嗎? 下次睇吓又同邊個反面😂 垃圾
利申:曾經支持過毓民,今日? he is nothing more than a fuckin’ joke 😂
圍爐打飛機極都有2屆議員實績
Good point
如果 keep 住講韓國瑜壞話?仲有不如你解釋吓點解連齋主都要離開 myradio?
楊逸朗所講既野係老屈點解齋主和周竪峰唔為 myradio 辯護反而公開宣佈離開 myradio?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞